Lucrul pe care trebui să ți-l pui în portofel dacă vrei să ai mai mulți bani

Lucrul pe care trebui să ți-l pui în portofel dacă vrei să ai mai mulți bani / Foto: Pixabay
Lucrul pe care trebui să ți-l pui în portofel dacă vrei să ai mai mulți bani / Foto: Pixabay

A află în articol care este obiectul pe care trebuie să îl ai tot timpul în portofel, dacă vrei să atragi mai mulți bani.

Obiectele pe care le purtăm cu noi au o energie specială care poate influența atragerea bogăției și succesului, chiar dacă nu suntem conștienți de acest aspect. Feng Shui ne oferă sugestii despre cum să atragem prosperitatea și abundența prin intermediul obiectelor. În acest articol, vom afla cetrebuie să avem în portofelul nostru pentru a atrage bogăția, scrie Realitatea Plus.

În Feng Shui, portofelul ocupă un loc deosebit de important în atragerea succesului financiar. Acesta reflectă modul în care gestionăm banii și cum îi aducem în viața noastră. Prin urmare, ceea ce alegem să punem în portofel și modul în care îl organizăm pot avea un impact semnificativ asupra succesului nostru financiar.

Cum atragi prosperitatea

Curățenia și întreținerea portofelului reprezintă o regulă primordială. Este recomandat să arunci hârtiile vechi, chitanțele nefolositoare și ambalajelele pe care le aveai în el. În schimb, poți pune anumite obiecte care te vor ajuta să atragi prosperitatea. Conform principiilor Feng Shui, amplasarea a trei monede pe o panglică roșie poate aduce noroc.

De asemenea, se spune că anumite pietre și cristale purtate în portofel pot atrage bogăția. Chiar dacă nu este întotdeauna o metodă practică, scopul justifică mijloacele. În acest sens, Feng Shui recomandă oricare dintre următoarele pietre: jad, smarald, turmalină verde, peridot, malachit, aventurine, calcit.

Rotirea regulată a cristalelor din lista de mai sus, purtate în portofel, poate spori considerabil șansele de a atrage prosperitatea suplimentară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel