Ludovic Orban: O alianţă cu PSD ar face un mare serviciu PDL

ludovic orban
ludovic orban

Deputatul "Îmi pun serioase întrebări legate de proiectul actualei conduceri a PNL. (…) Ce rost are să se unească două forţe politice când adversarul lor este prăbuşit? (…) Se face un uriaş serviciu Partidului Democrat când reprezentantul autentic al polului de dreapta se duce spre stânga", a afirmat Orban la Europa FM, citat de Mediafax

El a argumentat că, în prezent, PNL se află pe un trend ascendent în încrederea electoratului, în timp ce preşedintele liberal Crin Antonescu este politicianul care beneficiază de cea mai mare încredere, astfel încât partidul poate miza deja pe un scor electoral de 25%.

Orban susţine, totodată, că, pe măsură ce guvernarea PDL continuă să-şi dezamăgească alegătorii, aceştia vor migra către liberali deoarece opţiunea pro-PDL este una fundamental anti-PSD.

El a subliniat, totodată, şi faptul că ultimele alegeri prezidenţiale au demonstrat că în rândul votanţilor PNL există un mare grad de respingere a PSD.

Deputatul liberal critică, de asemenea, şi recent încheiata alianţă dintre PNL şi PC, susţinând că aceasta a fost exclusiv decizia conducerii PNL, fără să fie precedată de vreo dezbatere în partid.

"În timp ce mă uitam la televizor liniştit, am aflat că preşedintele PNL a hotărât alianţa cu PC. Mi-a stricat pofta de mâncare şi m-a făcut să mă simt extrem de rău. Un partid care nu este validat de electorat nu poţi să-l faci să trăiască cu respiraţie artificială", a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel