Ludovic Orban sare la gâtul USR-PLUS. ”Calcule meschine”

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Ludovic Orban, lider al PNL, critică USR-PLUS pentru că vrea să-și păstreze electoratul și să nu-și asume nimic pe scena politică până la prezidențiale. 

"Nu poți să-i lași pe ăștia să dea foc la țară numai dintr-un calcul politic că nu intru la guvernare ca să nu mă erodez. Aici e problema să-i oprești pe ăștia să nu facă praf țara, să nu ne ducă în gard, să nu ne ducă în prăpastie", a afirmat Ludovic Orban, pentru B1 TV, sărind la USR-PLUS că nu-și asumă guvernarea ca să nu piardă din intenția de vot. 

”Decizia noastră este foarte clară. În Biroul Executiv am hotărât că vom depune moțiunea de cenzură” a precizat Ludovic Orban. 

”Calcule meschine”

De asemenea, Ludovic Orban este deranjat că USR-PLUS a anunțat intenția de a avea propriul candidat la alegerile prezidențiale: ”Nu poți să stai chiar fără niciun fel de simțire numai să-ți faci tu calcule meschine. Ei au anunțat că vor să-și depună candidat la Președinție și dacă vor, asta e, e democrație. Pot să candideze, nu îi putem împiedica pe ei să-și depună candidat la Președinție. Ceea ce nu mi-a plăcut e că ei au făcut chestiunea într-un moment total nepotrivit. Votul din 26 mai a fost un vot de revoltă, a fost o prezență de 50 la sută la alegerile europarlamentare și de aproape 45 la sută la referendum, o prezență uriașă, care a arătat clar că oamenii vor o schimbare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel