"Luis ne imploră să facem ceva pentru el". Un suflet nevinovat își caută o familie

Sursa foto: Facebook Protectia Animalelor CJ Ilfov
Sursa foto: Facebook Protectia Animalelor CJ Ilfov

Luis își caută o familie responsabilă. Este gata să ofere toată iubirea din lume și să primească o mângâiere caldă. Dacă vrei să salvezi un suflet nevinovat, adoptă!

"Luis ne imploră să facem ceva pentru el. Să-i găsim familia responsabilă care i-a lipsit de când a venit pe lume. Are cam trei ani. Nu știm nimic de trecutul lui. A fost luat de pe stradă, nu are microcip. Este extrem de frumos și de trist. Padocul îi distruge sufletul și mintea.

E prietenos cu oamenii. Nu știm cum e cu alți câini, nu pare să aibă ceva cu vecinii lui căței, dar preferăm să-i găsim o familie fără alte animale. Urmează să fie castrat. Pleacă din adăpost și vaccinat, deparazitat, microcipat. 

Ajutați-ne să-i găsim lui Luis drumul spre casă! Locul animalelor nu e în spatele gratiilor. Pentru adopția lui, sunați-ne la numărul 0751.235.009", scrie Protecția Animalelor CJ Ilfov pe Facebook.

Vezi și: Pisică abandonată de un preot într-o curte. Valentina Ioniță, fostă concurentă Chefi la cuțite: "Îi caut o casă. O femeie i-a aruncat puii la nişte câini care i-au sfâșiat" (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel