EXCLUSIV  Lulea (AUR) a descris Rusia: Asta reprezintă Federația Rusă pentru poporul român, pentru statul român și pentru AUR / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a spus care e poziția partidului față de Federația Rusă.

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a fost invitat la interviurile DC News, unde a spus care e poziția partidului față de Federația Rusă.

„Care este atitudinea partidului dumneavoastră față de Federația Rusă?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Dacă vorbim strict în contextul războiului, experiența noastră istorică pe care am avut-o cu Federația Rusă nu este deloc una plăcută. Ea nu va deveni vreodată plăcută în viitor. Nu întrevedem că vor fi relații bune.

Tot timpul, Rusia a încercat să uzurpe puterea de orice natură care a existat în România, datorită faptului că statul român a stat în calea expansiunii spre vestul Europei. Există, din punct de vedere geopolitic, niște incompatibilități care nu vor putea fi niciodată soluționate.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Marius Lulea, fondator AUR: ”Pe mine mă deranjează Parlamentul European”. Cum argumentează - VIDEO

Pentru că noi urmărim strict interesele statului și poporului român, nu putem fi decât pe o poziție de opoziție față de acțiunile pe care le face Federația Rusă în România. De exemplu a distrus industria metalurgică. Eu nu pot crede că a fost un act întâmplător că niște companii cu acționari din Rusia au cumpărat industria metalurgică și au închis-o. A fost un act premeditat!

Dacă mă întrebați ce este, astăzi, Federația Rusă, eu vă spun că Federația Rusă este un stat inamic“, a precizat prim-vicepreședintele AUR.

„Deci Federația Rusă este un stat inamic pentru Partidul AUR“, a completat Bogdan Chirieac.

„Da! Este un stat inamic pentru AUR, pentru poporul român și pentru statul român“, a replicat Marius Lulea.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Marius Lulea, fondator AUR, despre armata de bugetari. Unde sunt 60-70% din funcționari: ”Votanți angajați la stat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel