Lumea tenisului se revoltă după ce Djokovic a fost pus pe tabloul principal al Australian Open: Joacă după propriile reguli. Noi arătăm ca nişte proşti

Facebook Novak Djokovic
Facebook Novak Djokovic

Novak Djokovic a fost pus pe tabloul principal al turneului Australian Open. Alţi participanţi se revoltă, după ce acesta a ocolit toate regulile turneului. 

Stefanos Tsitsipas, cap de serie numărul patru la Australian Open 2022, care va debuta marți, consideră că s-a făcut o nedreptate și că Novak Djokovic a ”jucat după alte reguli”.

”Djokovic joacă după propriile reguli și a făcut ceea ce mulți jucători nu ar fi avut curajul, mai ales după ce ATP a anunțat anumite condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a intra in Australia.

Nimeni nu ar fi crezut că poți intra în Australia nevaccinat și fără a respecta protocoalele. Ai nevoie de mult curaj pentru a face asta…să pui Grand Slam-ul în pericol. Cei mai mulți suntem vaccinați cu schema completă și am urmat toate protocoalele.

Pe de altă parte, se pare că nu toți joacă după aceleași reguli. O mică parte alege propria cale, ceea ce ne face pe noi, majoritatea, să arătăm ca niște proști”, a spus Stefanos Tsitsipas, citat de Digisport.

Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine vor juca Djokovic și Halep în primul tur

Fără să fie anunțată o decizie finală în privința expulzării lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial a fost inclus în tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2022.

Djokovic este cap de serie nr. 1 și îl va înfrunta în primul tur pe compatriotul său, Miomir Kecmanovic.

Inițial, tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2022 a fost amânată. Evenimentul trebuia să înceapă de la ora 6, ora României, dar organizatorii au luat decizia de a-l întârzia. Acest fapt s-a întâmplat, cel mai probabil, din cauza incertitudinii care încă planează asupra lui Novak Djokovic, care așteaptă să afle dacă va fi sau nu expulzat, scrie Eurosport.

Primul ministru al Australiei a vorbit la o conferința de presă, dar fără să menționeze ceva de situația numărului 1 mondial. Cu 5 minute înainte de startul tragerii la sorți, jurnaliștii din Australia au spus că ministrul Imigrării, Alex Hawke, nu a luat încă o decizie în cazul lui Novak Djokovic.

Simona Halep o va înfrunta în primul tur pe Magdalena Frech, locul 105 WTA. Sorana Cîrstea se va duela cu Petra Kvitova, Gabriela Ruse o va întâlni pe Jasmine Paolin. Irina Begu o va înfrunta pe Oceane Dodin, iar Jaqueline Cristian va juca cu Greet Minnen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel