Luna Nouă din Fecioară pe 15 septembrie: Ce zice astrologul internațional Pam Gregory

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Află ce înseamnă Luna Nouă din Fecioară după impresiile internaționale.

La începutul lunii septembrie, atmosfera astrală pare densă și plină de anticipare. Luna Nouă în Fecioară de pe 15 septembrie le aduce oamenilor promisiunea unui nou început, într-un moment în care multe energii celeste par să fie într-o stare de reflecție și reevaluare, spune Pam Gregory, un astrolog internațional cu renume în lumea digitală a platformei YouTube și nu numai atât.

Luna Nouă în Fecioară adesea semnalează un moment de reinventare și purificare. Fecioara, guvernată de Mercur, este asociată cu detaliile, organizarea și servirea celorlalți. Această lună nouă invită indivizii să fie mai atenți la rutinele lor zilnice, sănătatea și bunăstarea generală.

Este o perioadă propice pentru a implementa schimbări pozitive în stilul de viață, pentru a aborda sarcini restante și pentru a începe proiecte noi cu o abordare meticuloasă. Spiritual, această lună poate inspira oamenii să caute puritatea și autenticitatea în acțiunile lor, încurajându-i să-și alinieze intențiile cu acțiuni concrete.

Conectarea cu natura și ascultarea semnalelor corpului pot fi de asemenea amplificate în această perioadă, subliniind legătura profundă a Fecioarei cu Pământul. Luna Nouă în acest semn ne reamintește că, prin atenție și grijă față de detalii, putem crea o bază solidă pentru viitor.

Pe măsură ce se intră în luna septembrie, se simte încă influența semnificativă a retrogradării lui Uranus și a Superlunii Pline din Pești. Aceste energii pot aduce cu ele o avalanșă de emoții, de la compasiune și empatie până la senzația de copleșire. E esențial pentru oameni să rămână ancorați în realitate și să se conecteze la pământ.

Citește continuarea pe Astrosens: https://www.astrosens.ro/luna-noua-din-fecioara-pe-15-septembrie-ce-zice-astrologul-international-pam-gregory_6859.html

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel