EXCLUSIV  Lună Nouă în Berbec, previziuni tari pentru Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță. Investiții în casă pentru Capricorn

Foto Pexels
Foto Pexels

În prima zi a lunii aprilie, este Luna Nouă în semnul Berbecului.

Luna aprilie vine cu numeroase surprize astrologice, chiar și cu evenimentul cheie al anului 2022! 

Dacă ai așteptat curajul să renunți la ceva sau cineva, aprilie este luna potrivită! Jupiter oferă speranță, iar Neptun dizolvă tiparele vechi. De asemenea, aprilie ne poate ajuta să acceptăm ce este toxic în viața noastră. Procesul nu este de obicei unul ușor, știm asta, dar, dacă nu începi astfel, atunci cum?!

Nici nu începe luna aprilie bine, că deja avem o Lună Nouă în Berbec. „Bineînțeles că nu va fi o lună nouă simplă, ci va fi conjunctă cu Chiron! Cu alte cuvinte, multe dintre începuturile din această perioadă vor avea un accesoriu: o durere care nu poate fi vindecată, dar care ne devine un instrument folositor în a face pași către o altă viață. Rănile de respingere și abandon ne vor obliga să recurgem la furie și agresivitate”, a spus astrologul Daniela Simulescu, redactor șef Astrosens.

Pe 11 aprilie, Mercur intră în Taur, iar pe 12 aprilie va fi conjuncția Jupiter - Neptun în Pești. „Trăim vremuri istorice! Acest eveniment va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035. Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar, de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. Doar după ce ne vom dizolva ego-ul, vom deveni mai prezenți. Cu toții suntem datori în 2022 cu o vindecare. Fizică, sufletească sau mintală. În mod direct sau obligați. Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie, ne va "dizolva" până într-acolo încât nu vom mai ști de noi. Și astfel, ne vom da seama că prioritatea noastră este starea de bine. Că de aici pornește orice drum echilibrat. Fie că este vorba de relații, cariere, familii”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, care a realizat o emisiune specială despre calendarul astrologic din luna aprilie.

 

Citește și: Sunt cele mai bune vești! Beneficiile lui Venus pentru fiecare zodie/ascendent până pe 2 mai

Daniela Simulescu, previziuni pe 1 aprilie, în ziua cu Luna Nouă în Berbec:

Berbec

Luna Nouă se petrece în semnul tău, deci beneficiezi de multă energie, dar și de o porție zdravănă de emoții pe care cu greu le vei gestiona. 

Taur

Trecutul nu poate fi uitat, dar nu este cazul să îl porți cu tine în mod insistent. Luna Nouă vrea de la tine să mai renunți la ce nu este bun. 

Gemeni

Luna Nouă îți va reactiva anumite prietenii, mai ales unele în care nu te mai regăsești. Poți decide ca, de acum încolo, să fii mai selectiv. 

Rac

Luna Nouă se petrece în zona autorității. Clar este nevoie să înveți să nu mai pui pe piedestal pe nimeni și să devii mult mai autonom. 

Leu

Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, poți folosi Luna Nouă să te scuturi de obiectivele care nu ți-au ieșit și să te gândești la altele noi. 

Fecioară

Poți face alegeri mai deștepte. Orice tendință compulsiv-obsesivă poate fi folosită în mod conștient în anumite proiecte. 

Balanță

Este nevoie de prospețime în cadrul relației, de activități noi sau de discuții inconfortabile, dar necesare și utile. 

Scorpion

Proiectele începute în această perioadă la serviciu te vor învăța unele lecții uimitoare. La început va fi greu, dar te vei descurca. 

Săgetător

Nimeni nu îți poate lua pofta de viață! Deci chiar dacă sunt unele supărări, poți oricând să îți reiei unele pasiuni care să te facă vesel. 

Capricorn

Familia este ca care contează, atât pentru tine, cât și pentru partener. Puteți lua o decizie legată de redecorare sau alte investiții în casă. 

Vărsător

Tu vei fi cel mai bun comunicator în momentele pline de furie ale celorlalți. Vei reuși să aplanezi conflicte și să îi împaci pe cei apropiați. 

Pești

Cheltuielile făcute astăzi pot avea și un alt substrat. Vrei să ascunzi unele emoții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel