EXCLUSIV  Lună Nouă în Berbec și eclipsă de Soare. Cum ne influențează viața: "Reîntoarceți-vă la propria ființă să vă regăsiți"

Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com

Avem a doua Lună Nouă în Berbec din 2023, acompaniată şi de o Eclipsă de Soare. Daniela Simulescu ne explică ce înseamnă aceste lucruri. 

”În următoarele două săptămâni, aveți grijă la ceea ce se întâmplă în viața voastră. Nu lăsați să treacă evenimentele respective doar de dragul de a o face, ci folosiți-le. Bineînțeles, unii puteți folosi această emisiune, la modul teoretic, să vă gândiți dacă poate la unii harta aceasta nu se va resimți. Și, cu siguranță, nu se va resimți, că nu se întâmplă la toată lumea un asemenea eveniment. Trebuie să aveți în astrogramă marcaje serioase, precum cele întâlnite în harta eclipsei. Cum ar fi să aveți planete în ultimele grade în semnele cardinale - vorbim de Berbec, Balanță și Carpricorn.

Dacă vă știți că aveți la 27, 18, 29 planete în Berbec, Balanță și Carpricorn, poate eclipsa aceasta să vă dea, așa, un ghiont... să simțiți că vreți ceva diferit în viața voastră. Și vedeți că Soarele și Luna sunt lângă Jupiter, ceea ce înseamnă că aveți încredere în propria ființă.

Vă invit să vă reîntoarceți la propria ființă și să vă regăsiți. Soarele și Luna reprezintă și energia maternă și energia paternă. Vă invit să vă "reparentificați", dacă pot să spun așa. Atunci când apare vreo voce critică, îndulciți-o. Nu cu nuiaua! Luați vocea aia și stați de vorbă cu ea și vedeți cum o repoziționați de această dată”, ne sfătuiește astrologul Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel