LIVE  Lună Nouă în Gemeni, pe 18 iunie 2023. Daniela Simulescu ne spune ce ne așteaptă / video

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

Urmează Lună Nouă în Gemeni. Se va întâmpla pe 18 iunie 2023. Daniela Simulescu ne spune ce ne așteaptă.

Pe 18 iunie, avem Luna Nouă în Gemeni. Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. Educația este cheia succesului.

Luna Nouă va fi în careu cu Neptun. Aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație.

Luna Nouă va fi în conjuncție cu asteroidul Juno (Iuno sau Iunona).

Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar. Juno poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Mai multe aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, luni, 12 iunie, de la ora 10.00.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel