EXCLUSIV  Lună Nouă în Rac, 6 iulie. Prejudecata de care trebuie să scăpăm. Daniela Simulescu: Aspecte favorabile și nemaipomenite

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Pe 6 iulie avem un eveniment astrologic benefic - Luna Nouă în Rac. 

Soarele și Luna se întâlnesc în Rac și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. Cei mai avantajați de către acest eveniment sunt nativii Rac, Scorpion și Pești. Totuși, și celorlalți ideea de familie și confort le aduce multe idei. Astrologul Daniela Simulescu a venit și cu un avertisment, explicând că este momentul să ne întoarcem la rădăcini.

"Cu această Lună Nouă în Rac ce vă mai recomand eu este să vă mai schimbați puțin perspectiva despre ce înseamnă familie. Noi am crescut crezând că familia este cea clasică: doi părinți, minim un copil - și a rămas așa. Însă sunt foarte multe familii în care e un singur părinte, un copil, în care bunicii își cresc nepoții, în care poate nu există un copil, și noi avem tendința de a-i judeca pe acești oameni că nu au o familie.

Daniela Simulescu: Ideea de familie nu mai trebuie judecată

Nu știu dacă mai țineți minte, acum câțiva ani a fost un scandal legat de un cinematograf, aveau o ofertă pentru familie și mama și-a dus copilul, pentru că nu avea un soț, nu avea un tată, și nu i s-a oferit acea ofertă pentru că nu era considerată o familie. Ori eu cred că era destulă familie acolo pentru o mamă și un copil. Noi trebuie să schimbăm puțin ideea de familie și trebuie să-i acceptăm pe toți în viețile noastre.

Gândiți-vă ce sacrificii fac mamele sau tații care își cresc singuri copiii, sau bunicile, că le pleacă fiii sau fiicele în străinătate și ei trebuie să crească nepoții. Ideea de familie nu mai trebuie judecată, nu mai trebuie să avem prejudecăți, critici la adresa altor oameni din acest punct de vedere, ci să învățăm să integrăm pentru că într-o comunitate avem tot felul de familii. (...) Cred că această Lună Nouă în Rac, profitând de aspecte favorabile și nemaipomenite, ne ajută pe noi să ne conectăm și cu celelalte familii sau dacă nu aveți o familie să considerați că voi sunteți familia voastră", a spus Daniela Simulescu astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel