Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Care sunt cele trei zodii avantajate?

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Pe 6 iulie vom avea un eveniment astrologic benefic, Luna Nouă în Rac. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Soarele și Luna se întâlnesc în Rac și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi și aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Este un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. Cei mai avantajați de acest eveniment sunt nativii Rac, Scorpion și Pești.

Luna Nouă din 6 iulie mai are parte și de un sextil de semn cu Saturn retrograd și altul cu Marte din Taur. Ceea ce înseamnă că astrele ne dau tot timpul din lume pentru a ne ocupa de stabilitatea emoțională de care vom avea nevoie pentru a pune alte baze. 

Cu ocazia fiecărei Luni Noi vă recomandăm să vă alocați timp pentru a stabili ce vreți să aduceți la realitate în următoarele șase luni. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Este un moment nemaipomenit dacă vrei să faci curățenie prin casă. Relația cu familia se poate îmbunătăți. Ai putea adopta o atitudine maternă sau paternă față de anumite persoane.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a treia. Găsești o activitate care să te provoace la nivel mental. Mintea ta trebuie să fie un burete care absoarbe multă informație. Recomandarea astrologului este să vorbești foarte mult cu persoanele dragi. Ai nevoie să îți extinzi limitele mentale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a doua. Ai putea avea o altă perspectivă asupra resurselor. Adică va trebui să iubești mai mult banii. Luna Nouă în Rac îți spune că ai nevoie de stabilitate, dar că trebuie să te și răsfeți. Găsește o cale de mijloc.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă este în semnul tău. Face aspecte pozitive cu Venus. Ar fi bine să te gândești la jumătatea plină a paharului și să mulțumești pentru ceea ce ai. Recunoștința este un laitmotiv important pentru tine în jurul datei de 6 iulie.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel