Lună Nouă în Scorpion, semnal puternic pentru 2022. Noi oameni, noi evenimente și secrete dezvăluite

Foto Pexels
Foto Pexels

O Lună Nouă în Scorpion va avea loc pe 4 noiembrie. Ce înseamnă acest lucru pentru o zodie, aflați din horoscopul pentru săptămâna aceasta. E un semnal puternic pentru 2022.

Prima săptămână a lunii noiembrie este marcată de Luna Nouă din Scorpion din data de 4 noiembrie. Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere.

„La voi, Luna Nouă se va va petrece pe Casa 9. Aveți grijă la discuțiile în care vă implicați, ar fi mai bună o săptămână pentru plimbări, expansiunea minții, spiritualitate. Sper ca mulți să aveți această posibilitate de a călători. Urmează zile cu multe drumuri, s-ar putea să vă dați seama că o să faceți un drum la care nu v-ați fi gândit. Puteți cunoaște oameni noi, puteți asista la noi evenimente și afla lucruri la care nu v-ați gândit. Veți avea încredere în planurile de viitor! Până în martie 2022, veți avea încredere. Gândiți-vă la ce ați realizat până acum. Aveți resurse, aveți încredere, nu vă gândiți doar la suferință. Aveți un dar de a empatiza și suferi și pentru alții, dar mintea voastră are nevoie să respire și să cunoască alte lucruri”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre o zodie

Află despre cine e vorba pe ASTROSENS.RO!

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

 

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel