EXCLUSIV  Lună Nouă în Taur, pe 19 mai 2023. Daniela Simulescu: Pune intenția pe hârtie și fă primul pas!

Lună Nouă în Leu, pe 16 august 2023. Sursa foto: freepik.com
Lună Nouă în Leu, pe 16 august 2023. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne spune ce ne așteaptă pe data de 19 mai 2023. 

"A venit momentul să discutăm puțin despre Luna nouă din Taur. O lună nouă este acel moment în care soarele și luna sunt în același semn, la același grad. De data aceasta avem o lună nouă, semnul Taurului, deci vom lua și partea conștientă a Taurului și partea inconștientă, pentru că soarele reprezintă energia exterioară conștientă, iar luna reprezintă partea inconștientă interioară.

Cele două se întâlnesc în semnul Taurului. O lună nouă nu aduce neapărat evenimente, ci mai degrabă ne face pe noi să ne gândim și să facem ceva, în mod conștient, cu acel eveniment.

Când avem o lună nouă în Taur, vorbim despre intenții sau să manifestăm ceva legat de acest arhetip. Arhetipul Taurului despre ce vorbește? Vorbește despre sămânță, resurse, hrană, securitate, lentoare. Vorbește despre ritmul naturii, despre un refugiu, deoarece arhetipul Taurului este cel care leagă arhetipul Berbecului de cel al Gemenilor.

Ce avem pe arhetipul Berbecului? Viață, primăvara renaște,deci trebuie să începem o nouă viață. Pe arhetipul Gemenilor, sămânța din pământ trebuie udată. Apar fluctuații de temperatură și trebuie să-i găsești locul cel mai potrivit. Dar între astea două avem sămânța pe care o punem undeva, îi găsim un refugiu, unde ea să se așeze și să primească tot ce îi trebuie, astfel încât să prindă rădăcini, să crească, să se înmulțească.

O lună nouă în Taur vorbește foarte mult despre securitate și despre un refugiu, mai ales, din punct de vedere financiar. Avem nevoie de un refugiu și nu insist degeaba. Ascendentul astrogramei se află în Scorpion, iar guvernatorul ascendentului, Marte, se află la 29 Rac, deci este într-un grad anaretic.

Pe 20 mai, intră în Leu. Deci, Taurul vorbește despre securitate și refugiu. Scorpionul, iarăși, vorbește despre securitate și siguranță. Și energia Racului vorbește, la fel, despre refugiu. Dacă vreți să vă puneți intenții, să manifestați ceva, acesta este laitmotivul evenimentului: refugiu! Refugiu pentru fiecare dintre noi!

Un refugiu, mai întâi, interior, după care exterior. Arhetipul Taurului vorbește de tot ce-i palpabil, de tot ce deține, de toate lucrurile. De aceea e foarte posesiv, trebuie să dețină, trebuie să aibă. Verbul Taurului este a avea. Deci, avem nevoie de un refugiu financiar, indiferent de ce înseamnă el, indiferent că e un cont de economii, o pensie privată, un ban pus undeva deoparte.

Condițiile financiare pentru foarte multe categorii, pentru foarte multe clase sociale nu sunt cele mai potrivite. Cu toții trăim momente grele în perioada asta și, din păcate, unii se urcă pe suferința românilor cu niște mesaje din aceasta foarte extremiste și ne fac să credem că uite au găsit soluția.

În fiecare dintre noi există acest arhetip al Taurului, care ne zice: mai gândește-te, nu te arunca!  Marte este în Rac, la gradul 29, și s-ar putea să fie și foarte multă furie, multe neajunsuri, multe neplăceri, multe frustrări.

Știi ce vrea arhetipul Taurului? Pune intenția pe hârtie, după care fă și primul pas în acest sens! Adică el vrea să simtă. Poate vrei să strângi bani fizic și nu vrei să-i pui într-un cont? Trebuie să simțiți intenția sau gândul respectiv", a dezvăluit Daniela Simulescu.

Aflăm mai multe despre Lună Nouă în Taur, de pe 19 mai 2023:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel