EXCLUSIV  Lună Plină în Fecioară, horoscop 18 martie 2022. Primii vizați: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Luna Plină Fecioară, 18 martie 2022/ foto pixabay
Luna Plină Fecioară, 18 martie 2022/ foto pixabay

Astăzi avem Luna Plină în Fecioară, care îi influențează în principal pe cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Luna Plină de astăzi, 18 martie 2022, are loc în semnul Fecioarei, la ora 09:17, după cum a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

”Luna Plină este un moment de finalizare, de bilanț, de descreștere de acum încolo. Vorbește despre renunțare, momente frustrante care se întâmplă, ne pune față în față cu rezultatele faptelor noastre, dar și cu anumiți oameni care să ne arate rezultatele faptelor noastre. O Lună Plină este foarte frustrantă, oricând, oricum. 

Soarele este în Pești, iar Luna Plină în Fecioară. Astfel, vorbim despre o axă a vindecării, de o axă a suferinței, de o axă a dezinformării și, în același timp, de o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. 

Astrograma momentului are un ascendent în Gemeni - iarăși un semn mutabil. Nu știm în ce ape ne scăldăm, iar toate evenimentele din jurul nostru nu fac decât să ne confuzeze și mai mult.

Primii vizați de Luna Plină în Fecioară

Mercur se află și el în Pești. Este lângă Jupiter, lângă Neptun și lângă Soare. Soarele, în cadrul acestei Luni Pline, este înconjurat, iar Luna în Fecioară, în opoziție, este singură. Ea încearcă să vindece, dar, cu atât de multe planete în Pești, avem o rezistență foarte mare. Opunem rezistență, nu vrem ceva concret, nu vrem lucruri făcute ușor, simplu, vrem să ne complicăm. 

Luna Plină în Fecioară vorbește și despre vindecare.

La nivel mondial, urmează evenimente neașteptate, bruște, care vor declanșa altele. Poate fi o zi furioasă. Am vrea să ne extragem din această situație, să vedem lucrurile mai simplu, dar nu putem. Deci, la nivel mondial, această Lună Plină nu-mi place deloc. 

Luna Plină îi va activa pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Cei cu aceste energii în astrogramă, veți resimți această Lună Plină în Fecioară.” a spus astrologul Daniela Simulescu în emisiunea despre Luna Plină în Fecioară. 

În aprilie 2022, urmează o conjuncție Jupiter - Mercur, când vor începe să iasă la suprafață efectele ultimilor doi ani, a mai spus astrologul. 

Luna Plină în Fecioară, horoscop 18 martie 2022. Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel