EXCLUSIV  Luna Plină, mari schimbări pentru Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Daniela Simulescu, recomandări pentru toți

Foto Pexels
Foto Pexels

Pe 16 aprilie, e Lună Plină în Balanță. 

Unul dintre evenimentele marcante ale lunii aprilie este Luna Plină de pe data de 16 aprilie. 

„Tensiuni exagerate în relații, mai ales cele personale, momente în care să supracompensăm”, a spus astrologul Daniela Simulescu, precizând că cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

„Lună Plină în Balanță. Atât Soarele din Berbec, cât și Luna din Balanță, în careu cu Pluto. Deci un careu în T pe semne cardinale. Singura energie cardinală neaspectată cea a Racului. Unde tocmai a intrat Lilith astăzi. Cum se traduce?

Luna în Balanță: Capul plecat sabia nu îl taie. 
Soarele în Berbec: Capul plecat primul tăiat. 
Careul cu Pluto ne bagă în situații unde trebuie să împăcăm și capra și varza. 

Ce ne recomandă semnul Racului: să ne iubim. Să acceptăm că avem limite. Că nu am fost primii. Că nu avem mai mulți bani. Că nu arătăm ca în filtrele de pe Instagram. Că suntem sensibili. Că suferim. Că am greșit, și nu pentru prima oară. Că viața e nasoală câteodată. Că nu putem controla chiar tot”, a spus Daniela Simulescu.

„Cu alte cuvinte, mai întâi să ne împăcăm cu noi înșine”, a subliniat Daniela Simulescu.

Amintim că, pe data de 15 aprilie, Marte intră în semnul Peștilor, unde va sta până pe 25 mai. Aici, Marte este precum un războinic spiritual. Vom fi mai pasivi, interiorizați și vom aștepta momentul potrivit să acționăm, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

De asemenea, în perioada 15 aprilie - 2 mai, vom avea patru planete în semnul Peștilor. Stelliumul este întâlnit într-o astrogramă atunci când avem mai mult de trei planete într-o zodie sau o casă. „Când avem un stellium în Pești, ne vom confrunta cu o mare nevoie de călătorii spirituale, de vindecare, dar și de renunțare. Cu alte cuvinte, putem să ne dezlipim de luptele toxice care ne-au ținut pe loc sau la care nu am vrut să renunțăm în niciun chip. De asemenea, simțurile ne vor fi anesteziate, vom îmbrățișa haosul, nu vom mai avea control și ne vom lăsa purtați de viață, a spus Daniela Simulescu. Semnul opus al Peștilor, cel dezechilibrat de această dată, este cel al Fecioarei. Ordinea, disciplina și rigoarea vor lipsi din toate domeniile vieții”, a explicat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel