Lună Plină pe 18 martie. Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn

Foto Pexels
Foto Pexels

Află ce aduce Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent de la astrologul Daniela Simulescu.

Luna Plină în Fecioară din 18 martie se petrece la ora 09:17 dimineaţa. 

Horoscop Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Luna plină se va duce în casa a 6-a. Vorbim de o reconfigurare a stilului de muncă, a condiţiilor de la serviciu, a relaţiilor pe care le ai cu colegii. Undeva ai nevoie de o schimbare a limitelor pentru că ai în casa a 12-a foarte multe planete şi nu trebuie să te pierzi, să te abandonezi sau să ai încredere foarte mare în ceilalţi. E cazul să lucrezi puţin câte puţin.

Luna asta Plină vorbeşte despre stabilirea limitelor la locul de muncă, mai ales cu oamenii (subordonaţi sau colegi) şi despre sănătate, despre a mai renunţa la ce este în cotloanele minţii şi te ţine pe loc. Luna în Fecioară nu vrea haos, vrea să despice totul, astfel încât să controleze fiecare detaliu. Deci axa 6-12 vorbeşte despre nevoia de a mai renunţa, de a te sacrifica, dar vorbeşte şi despre vindecare. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Plină, la tine, este în casa a 5-a. undeva, în relaţia cu copiii, e nevoie să refaci, să restabileşti anumite graniţe. Nu e nevoie de ceartă, critică, exigenţă, dar să schimbi stilul de viaţă astfel încât şi ei să vină după tine. 

O Lună Plină în casa a 5-a vorbeşte şi despre cât timp îţi oferi tu versus cât timp le oferi celorlalţi din viaţa ta.

Casa a 11-a e plină. Deci, să nu vrei să te sacrifici pentru toţi şi la final tu să zici: "Unde sunt eu?" Trebuie să ai o limită.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

În primul rând, vorbim de faptul că avem casa a 10-a plină de planete. Casa a 10-a e casa profesiei. Avem Mercur, Jupiter, Neptun, Soare. E super amplificat. Se întâmplă tot felul de evenimente pe care le puteţi controla. Dar Luna este în casa a 4-a. Acolo e nevoie să te aşezi puţin şi să îţi dai seama cât de mult te-a absorbit în ultimul timp serviciul şi cât de puţin timp ai păstrat pentru nevoile tale emoţionale, pentru liniştea ta, pentru confortul tău sau pentru relaţia cu familia. Da, muncim, dar după muncă încearcă să nu stai tot cu mintea la serviciu. Încearcă să te conectezi la ce mănânci, la cum te joci cu un animal, cum faci curăţenie, cum vorbeşti cu familia. Încearcă să te extragi singur prin gesturi mici, zilnice, cotidiene, care să te scoată puţin, să stabileşti un echilibru între viaţa profesională şi viaţa personală.

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel