Luni, 30 septembrie, se deschid din nou porțile ASE. Începe anul universitar 2024-2025

foto: ASE
foto: ASE

Academia de Studii Economice din București își așteaptă studenții începând de luni, 30 septembrie.

Academia de Studii Economice din București deschide noul an universitar luni, 30 septembrie a.c. Festivitatea instituțională, desfășurată în Aula Magna a Palatului ASE, va fi transmisă live pe pagina oficială de facebook începând cu ora 10.00 și va fi urmată de manifestări similare la nivelul fiecărei facultăți, al căror program este anunțat pe ase.ro, site-ul instituțional, și pe canalele de social media.

Conducerea universității va înmâna Diplome de merit studenților-boboci care au intrat cu cele mai mari medii la facultățile sale și directorilor instituțiilor de învățământ preuniversitar cu rezultate deosebite în formarea absolvenților, deveniți studenții ASE în 2024.

Peste 10.000 de boboci vor trece pragul universității

ASE începe anul universitar 2024-2025 cu un număr de peste 10.500 de boboci la programele universitare de licență, masterat și doctorat, cărora le mulțumește pentru alegerea universității, cu sediul în Piața Romană, drept loc de formare armonioasă și dezvoltare profesională de succes. Cu o tradiție de peste 110 ani de excelență academică, Academia de Studii Economice din București este un brand de notorietate, la nivel național și internațional.

Universitatea reprezintă o comunitate puternică de peste 25 000 de membri și 350 000 de absolvenți, care se bucură constant de interesul candidaților la programele sale universitare de licență, masterat, doctorat, alte forme de pregătire profesională. În contextul deschiderii anului universitar se înscrie și ceremonia de conferire a titlul onorific de Doctor Honoris Causa al ASE profesorului Jean Tirole, Laureat al Premiului Nobel pentru Științe economice (2014).

Se inaugurează o nouă clădire

A devenit deja o tradiție ca ASE să marcheze deschiderea unui nou an universitar cu o realizare notabilă în direcția extinderii campusului său. ASE este bucuroasă să anunțe că marți, 1 octombrie a.c., inaugurează cel mai nou și modern imobil al său, aflat lângă Palatul ASE, la adresa Piața Romană numărul 7. Acesta va găzdui sediul Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat (CSUD), sediile Școlilor Doctorale, săli de conferință, laboratoare de cercetare, decanate și secretariate, spații pentru activități științifice.

Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, și Președintele Senatului universitar, prof. univ. dr. Gheorghe Hurduzeu, adresează următorul mesaj comun membrilor comunității academice: „Începem anul universitar 2024-2025 cu bucurie și încredere în potențialul comunității noastre academice de a performa în spiritul tradiției și valorilor asumate, care definesc prima universitate economică, de afaceri și administrație publică din România în nobila noastră misiune de a modela armonios și la cele mai exigente standarde profesionale viitorul celor peste 23 000 de studenți ai Academiei de Studii Economice din București.

"Vă dorim un an universitar cu pace, sănătate, noroc și realizări profesionale notabile pentru dumneavoastră, membrii comunității noastre universitare, și pentru toți cei dragi! Vivat, Crescat, Floreat!” - este mesajul conducerii ASE pentru studenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel