”M-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman nu iartă pe nimeni. Ce a spus despre Loredana Groza, fosta ei prietenă

Inquam Photos / Stefan Sandu
Inquam Photos / Stefan Sandu

Catinca Roman a vorbit despre Loredana Groza, primul nume care-i vine în minte când se gândește la nocivitatea adusă în viața ei. 

Întrebată care consideră că este persoana, din cele cunoscute, care i-a adus nocivitate în viața ei, Catinca a spus, fără să respire, numele Loredana Groza. Cele două vedete au fost extrem de apropiate. Relația lor de prietenie s-a stricat în urma unor bârfe care circulau în anturajul celor două. Catinca Roman ar fi încercat în zadar să o convingă pe Loredana Groza că lucrurile pe care le-a auzit nu sunt reale. Aceasta nu a crezut-o.

”Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ei. La un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi. Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua”, a spus Catinca Roman despre Loredana Groza, la PRO TV, conform Fanatik

Catinca Roman nu a ezitat să vorbească despre Petre Roman, tatăl ei vitreg, și despre Oana Roman, sora ei. 

”Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite transgenerațional. Cred că a moștenit niște probleme, mai ales femeile din familia noastră. Cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și vieții ei. E o femeie puternică și ar trebui să își asume. Uite, chestia asta să arate că familia e perfectă, că se reîmpacă, că ei cresc împreună copilul. Cred că lucrurile nu stau așa și ar trebui să își asume mai mult că se poate descurca și singură în viață”, a spus Catinca despre Oana.

Cât despre Petre Roman spune că ”Eu nu judec faptul că s-a despărțit de mama, ci felul în care a făcut-o. Vorba aia, și dacă adopți un cățel sau o pisică te atașezi de ei. Chit că eu eram doar a mamei, Calina la fel, mi se pare dubios să faci asta, adică să dispari complet din viața tuturor. A șters cu buretele, ca și cum noi am devenit invizibile. Asta a avut efect și asupra Oanei, și asupra Calinei, și asupra Izei”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel