"M-am gândit că s-ar putea să nu pot...". Simona Gherghe, despre prima sarcină, la 39 de ani: A fost lupta noastră să avem acest copil

Sursa foto: Facebook Simona Gherghe
Sursa foto: Facebook Simona Gherghe

Simona Gherghe a vobit despre dorința de a avea copii și lupta alături de soțului ei pentru acest vis.

"Eu mi-am dorit dintotdeaun copii, m-am văzut întotdeauna mamă. La mine a venit foarte târziu sarcina, o dată pentru că eu l-am întâlnit pe Răzvan, omul alături de care am simțit că vreau să-mi fac o familie, când aveam vreo 35 de ani și, apoi, într-adevăr, a fost lupta noastră să avem acest copil. La un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac și cred că în momentul în care m-am relaxat atunci s-a întâmplat. Copilul cred că vine atunci când tu te liniștești, așa s-a întâmplat să vină la timpul potrivit.

"Nu trebuie să pună nimeni presiune pe nimeni"

Sunt foarte multe femei care nu reușesc să aibă copii, tocmai pentru că avem ritmul ăsta de viață extrem de stresant și tocmai pentru că femeile muncesc mult mai mult acum decât obișnuiau să muncească acum 20-30 de ani și sunt nevoite să fie pe picioarele lor și e foarte bine, dar s-ar putea să dăuneze pe partea cealaltă și să nu mai poți să le bifezi pe toate, ca pe vremuri. Le faci atunci când poți, nu trebuie să pună nimeni presiune pe nimeni", a spus Simona Gherghe pentru viva.ro.

Simona Gherghe are doi copii - Vlad și Ana - împreună cu Răzvan Săndulescu. Vedeta a devenit mamă la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa. Apoi, la 41 de ani, a născut și un băiețel.

Citește și:

Simona Gherghe, "izolată și neînțeleasă": Eram ca într-un tunel în care bâjbâiam ieșirea

În 2020, Simona Gherghe a povestit prin ce a trecut, în primele luni după naștere, având nevoie de sprijin moral.

”Primele trei luni după naștere au fost cele mai grele. Eram ca într-un tunel în care bâjbâiam ieșirea. Obosită, cu toate fricile din lume, de multe ori m-am simțit izolată și neînțeleasă. Apoi, ușor, ușor, s-a facut lumină. Și greul a devenit simplu. Nici nu știți cât de mult m-a ajutat suportul altor mame, faptul că sunt în comunitatea #laprimulbebe. Luni întregi intram pe facebook doar ca să văd ce mai scriu și alte mame, așa ca mine, la început de drum. Căci nu mai eram singură… Campania asta e exact despre nevoia mamelor de a fi înțelese și ajutate. Cu empatie și dragoste. Odată cu un bebeluș se naște și o mamă, iar ea are nevoie de sprijin!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel