Madonna, imagine rară alături de iubitul mai tânăr cu 35 de ani. Cei doi au fost surprinşi la o întâlnire romantică

Foto: Instagram, Madonna
Foto: Instagram, Madonna

Madonna, în vârstă de 64 de ani, are o relație cu Josh Popper, mai tânăr decât ea cu 35 de ani. De curând, cei doi îndrăgostiţi au fost fotografiați împreună.

Madonna este cunoscută pentru „pasiunea” pe care o are pentru bărbați tineri, iar acum, la câteva luni după ce a încheiat o relație, ea s-a cuplat cu Josh Popper, de profesie boxer. Mai mult de atât, se pare că tânărul de 29 de ani îi cunoaște și copiii.

În cele mai recente imagini de pe rețelele sociale, pe care chiar Madonna le-a făcut publice, aceasta apare alături de partenerul ei. Îmbrăcată în pantaloni largi, pe care i-a combinat cu o cămașă albă și cu un trench negru, lung, Madonna a arătat impecabil, mai ales că și-a competat outfitul cu o coafură nonconformistă, și anume două codițe împletite. Aceștia s-au fotografiat chiar înainte de a ajunge la un concert de pian, iar de la eveniment n-au lipsit nici trei dintre copiii ei - Mercy, 17 ani și gemenele Stella and Estere, de zece ani. 

Relația cântăreței cu Josh vine la scurt timp după ce aceasta s-a despărțit de Andrew, care avea doar 23 de ani. Potrivit unor surse, Madonna l-a cunoscut pe Josh atunci când își ducea copiii să ia lecții de box. ”Pentru Josh, boxul nu înseamnă doar să înveți cum să te miști în ring, ci să înveți cum să te miști de-a lungul vieții. Cu antrenorul Josh te poți aștepta să îți folosești corpul și creierul pentru a învăța ceva nou: abilități, forță, mișcare funcțională. Fie că faci box pentru distracție, fie că înveți un nou sport sau lupți în ring, luptătorii de toate nivelurile sunt bineveniți aici”, se arată în prezentarea făcută pe site-ul sălii de sport unde activează partenerul Madonnei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel