Madonna se simte "norocoasă" după ce a privit moartea în faţă la Terapie Intensivă. Ce viziune a avut vedeta pe patul de spital

Sursa foto: captură YouTube, Madonna
Sursa foto: captură YouTube, Madonna

Madonna a trecut, recent, prin clipe grele. Iată cu ce mărturisiri s-a întors vedeta în online, după ce a stat internată câteva zile la Terapie Intensivă.

Madonna a ţinut să mulţumească public familiei și prietenilor pentru sprijinul acordat după ce luna trecută a fost spitalizată cu o infecție bacteriană gravă.

Cântăreața a împărtășit câteva gânduri pe rețelele de socializare, spunând că simte "norocoasă" să fie în viață după perioada petrecută la Terapie Intensivă.

"Când zarurile au fost aruncate şi cărţile au fost făcute, copiii mei au fost cu adevărat lângă mine. Asta a făcut toată diferența", a spus ea pentru BBC.

Artista în vârstă de 64 de ani a mai spus că este încă în recuperare, după ce a petrecut câteva zile în secția de terapie intensivă. Zile care i-au dat de gândit şi i-au alertat pe fanii din întreaga lume.

Madonna urma să înceapă un turneu mondial de șapte luni în săptămânile următoare, dar a trebuit să-l amâne din cauza condiţiei precare de sănătate. După infecţia severă care i-a încurcat planurile, cântăreaţa spune că vrea să-şi ia "ceva timp pentru ea", momente în care să reflecteze la viaţa ei, la priorităţile ei şi la familie.

"Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. Le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum", a spus starul pop pe Instagram, duminică.

Madonna şi-a exprimat recunoştinţa prin intermediul unei fotografii în care apare îmbrățișându-l pe fiul ei, David, la care a mai adăugat încă o imagine unde o are alături pe fiica ei, Lourdes.

Ea a împărtășit, de asemenea, şi o imagine cu ea ținând o fotografie Polaroid, despre care a dezvăluit că a fost făcută de Andy Warhol. În fotografie apare Keith Haring purtând o jachetă imprimată cu chipul lui Michael Jackson.

Ea i-a descris pe cei trei artiști drept un „triunghi perfect al strălucirii” care „a atins atât de multe vieți, inclusiv pe a mea” - spune Madonna.

Cântăreața i-a mulțumit şi managerului său Guy Oseary pentru cadou, adăugând: „Am plâns când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că pot să respir. Le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca!” -  a mai scris artista.

Revista americană Forbes o menționează pe Madonna ca fiind a 45-a cea mai bogată femeie self-made din SUA, cu o avere estimată la 580 de milioane de dolari, din care aproximativ 1,2 miliarde de dolari  câştigaţi numai din turnee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel