Madonna, striptease în scop caritabil, la New York

madonna
madonna

Regina muzicii pop, Madonna, și-a delectat fanii din New York cu un adevărat show la Madison Square Garden, în cadrul turneului MDNA, care se va încheia pe 22 decembrie 2012 în Argentina. 

Dacă în cadrul spectacolelor susținute până acum în cadrul turneului MDNA, Madonna le-a arătat sânii spectatorilor, a purtat arme cu foc, a făcut glume și a sfidat religia în toate felurile, a folosit imagini naziste și a promovat tot felul de președinti și oameni politici, la New York cântăreața a început să-și exprime condoleanțele pentru cei afectați de Urganul Sandy.

"Am fost pe Plaja Rockaway ieri cu copiii mei şi am văzut ce se petrece acolo, am văzut distrugerile". "A fost foarte trist, dar am văzut acte incredibile de bunăvoinţă şi umanitate. Oameni care îşi împărţeau totul cu alţi oameni, care munceau din greu, care îşi curăţau casele, împărţeau mâncare, pături şi îşi dăruiau îmbrăţişări", a povestit Madonna, scrie MTV.

Ulterior, vedeta, pe o versiune foarte lentă a melodiei  "Like a Virgin", a început să se dezbrace, ea explicând fanilor veniți la spectacol că se va dezbrăca pentru donaţii din partea mulţimii. În timp ce banii erau aruncaţi pe scenă, Madonna își arunca și ea hainele cu care era îmbrăcată, explicând unde vor fi direcționate donațiile spectatorilor : "Banii nu sunt pentru mine. Colectăm bani pentru victimele uraganului Sandy, aşa că fiţi generoşi, pentru că mie îmi îngheaţă posteriorul", i-a îndemnat vedeta.

În concertul susținut la New York,  Madonna a interpretat cea mai mare parte a melodiilor cuprinse pe cel mai nou album al ei, fără a uita însă și de piesele sale clasice  "Give Me All Your Luvin' ", "Vogue" sau "Like a Prayer", care i-au adus pe spectatorii de la Madison Square Garden la picioarele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel