„Mafia gunoiului”. Bădulescu, la adresa lui Nicușor Dan: ÎL ROG următorul lucru

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Aurelian Bădulescu, consilier general PSD, a vorbit despre „mafia gunoiului” și a lansat o acuzație la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan. 

Întrebat care este soluția pentru curățarea gunoiului de pe străzile din Sectorul 1, Aurelian Bădulescu a declarat, sâmbătă, că „în cei patru ani și jumătate, ceea ce altora nu le place să recunoască, este că administrația Firea a înzestrat din punct de vedere al utilităților acest oraș.”

„Ceea ce nu știe Nicușor Dan este că Consiliul General al Municipiului București este acționar în REBU SA și, printr-o inițiativă a consilierilor generali, urmează să adoptăm o hotărâre pentru a permite REBU SA să ridice toate gunoaiele de pe raza municipiului București, astfel încât să nu mai avem o astfel de situație catastrofală”, a spus Aurelian Bădulescu la Realitatea Plus. 

Bădulescu a precizat că „marți, REBU SA va interveni la nivelul Sectorului 1, va ridica gunoiele, iar contra-prestația se va calcula în raport de ceea ce trebuie să plătească REBU ca dividente pentru Consiliul General. Iată că, este doar nevoie să-ți pese de ceea ce are nevoie un oraș, nu doar să te faci, ca Nicușor Dan.”

Aurelian Bădulescu, rugăminte la adresa lui Nicușor Dan

Consilierul general PSD a mai afirmat, la Realitatea Plus, că în București, până în luna martie-aprilie, „vor urma niște repoziționări de interese în ceea ce înseamnă mafia gunoiului”. 

„Din păcate, un nou jucător care sper să dispară foarte repede influențează această piață doar pentru interesele pe care le are. Urmează să lămurim toate aceste chestiuni în interiorul Consiliului General al Municipiului București. Ce-mi pare mie rău este că domnul Nicușor Dan este capabil să susțină aceste grupuri de interese... Întotdeauna am dovezi! Îl rog pe Nicușor Dan să se debaraseze de ceea ce s-a obligat să facă - avantaje unor grupuri de interese și să lase ca acest serviciu să fie unul funcțional pentru cetățenii din București”, a acuzat Aurelian Bădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel