Magazinele din mall-uri, amendate pentru că nu și-au suspendat activitatea

Foto cu cracter ilustrativ
Foto cu cracter ilustrativ

Polițiștii din Constanța au verificat magazinele din mall-uri și au aplicat amenzi usturătoare operatorilor economici care nu au respectat prevederile legale în vigoare. 

Şase amenzi în valoare totală de 30.000 de lei au fost aplicate de poliţişti, sâmbătă, administratorilor a şase societăţi comerciale, din incinta a două mall-uri din municipiul Constanţa, pentru că nu au suspendat în weekend activitatea firmelor, conform măsurilor impuse de autorităţi în perioada de carantinare a oraşului, scrie Agerpres. 

Este vorba de o florărie, un magazin de încălţăminte, un altul de haine, două - de jucării şi de un al şaselea, de obiecte personalizate.

Nu au respectat prevederile legale 



Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în cursul zilei de sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 2, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă, au identificat 6 puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activităţii.

În urma celor constatate, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei.

Începând cu 18 decembrie, ora 20,00, în municipiul Constanţa a fost prelungită cu încă 14 zile carantinarea, rata de infectare cu noul coronavirus scăzând în ultima perioadă de la aproximativ 11% la mia de locuitori, la 7,42% - cea raportată sâmbătă de Prefectura Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel