Magda Vasiliu, după ce Gabriela Cristea a fost criticată în repetate rânduri: "E prea normală. Trebuie să fii frustrat şi nefericit"

Sursa foto: Facebook Magda Vasiliu
Sursa foto: Facebook Magda Vasiliu

Magda Vasiliu a reacționat la adresa celor care o critică în mod constant pe Gabriela Cristea în mediul online.

"Este prea normală pentru exigențele urmăritorilor ei"

"Nu urmăresc așa ziși influenceri, nu mă pasionează sfaturi despre cum să gătesc, pentru că n-am timp, nici despre cum să mă machiez, pentru că deja știu…dar o urmăresc pe Gabriela Cristea, după ce am dat întâmplător peste un video de-al ei. Și, spre deosebire de multe așa zise dive, femeia asta e absolut normală. Poate prea normală pentru exigențele urmăritorilor ei.

Dacă aș fi în locul Gabrielei Cristea, le aș spune așa... Că vreau să am o sută de kile și să mă duc la Florența doar ca să mă plimb și atât, e strict problema mea. Că soțul e OK sau nu pot decide doar eu. Că știu sau nu știu ce a fost Florența, Renașterea, familia de Medici sau Dante, e strict problema mea. Nu-ți place? Nu mă mai urmări și mergi în altă parte să-ți verși frustrarea, invidia și răutatea. Nu mai spun că mulți dintre ăștia care îi reproșează că e incultă habar nu au să scrie corect românește. Dar astea sunt detalii. Lăsați oamenii să facă ce vor! Nu trăiește nimeni ca să facă pe plac unora sau altora.

Vezi și:  Tavi Clonda, reproșuri la adresa soției sale, Gabriela Cristea: "Am uitat de noi. Haos și ceartă"

"Trebuie să fii tare tare frustrat şi nefericit"

Că a ales să şi expună viaţa pe Facebook e strict problema ei. Că şi câştigă din asta... Foarte bine! Faceţi şi voi la fel şi vedeţi dacă e uşor sau nu. Că tot auzeam mereu, când lucram în tv, tot felul de deştepţi care susţineau că a citi de pe prompter e floare la ureche, dar dacă le puneai microfonul în față uitau şi cum îi cheamă. Lumea e mare, e loc pentru toţi. Nu ţi place Gabriela Cristea, dă-i unfollow. Dar ca să comentezi, împroşcând venin, trebuie să fii tare frustrat şi nefericit. Şi nici să n ai prea multe de făcut dacă ai timp să urmăreşti şi să mai şi comentezi", a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Vezi  și:  "Am fost oaia neagră a familiei pentru că m-am născut fată". De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei și de ce nu știe dacă va merge nici la a tatălui: "M-a vândut pe câțiva lei"

De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea: "Efectiv nu mai pot!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel