Magistrat RIDICAT de DNA. Ce legături are cu dosarul "Telepatia". Chirieac: "Nu este o coincidență". Ce spune Adi Ursu

Un magistrat de la Curtea de Apel București a fost ridicat de procurori. Judecătorul se află la Direcția Națională Anticorupție. 

UPDATE: Procurorii cer aviz pentru reținerea judecătorului Stan Mustață. 

Magistratul Stan Mustață este acuzat de fapte de corupție. Este un dosar la DNA pe numele judecătorului, însă nu se cunoaște încă dacă a fost ridicat pentru acel dosar. Este vorba de dosarul judecătoarelor șpăgare, care au luat mită de la Dinel Staicu. Judecătoarea șpăgară Veronica Cîrstoiu este cea care ar fi făcut anumite declarații ce au dus la ridicarea magistratului din dosarul lui Dan Voiculescu, Stan Mustață, potrivit Antena 3. 

VEZI și: Cât a primit judecătoarea Cîrstoiu de la Dinel Staicu pentru a-i anula condamnarea

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc un termen în dosarul Telepatia al lui Dan Voiculescu. Judecătorul Stan Mustață a depus o cerere de abținere în dosarul lui Dan Voiculescu însă i-a fost respinsă. Motivul pentru care a vrut să se abțină este că în presă ar fi apărut informații că ar fi părtinitor.

Magistratul a fost ridicat din biroul judecătorilor. Nu se cunoaște încă ce se va întâmpla cu sentința în dosarul Telepatia. 

Bogdan Chirieac: "Nu este o coincidență"

Analistul Bogdan Chirieac a comentat subiectul la Antena 3: "Nu cred că este o coincidență. Avem unul dintre cele mai contestate dosare din Justiția română din ultima vreme - "Dosarul Telepatia", alături de "Dosarul Trofeul Calității" al lui Adrian Năstase. Și cu câteva minute înainte de începerea unei noi proceduri în instanță, judecătorul este luat din sediul Tribunalului. Nu mi se pare o coincidență. Nu știu ce înseamnă acest lucru".

Ce spune Adi Ursu

De asemenea, Adrian Ursu a vorbit despre acest subiect: "Nu știu de ce se apelează la această metodă spectaculos-șocantă de ridicare a impricinatului din spații publice. În cazul de față vorbim din sala de judecată. Nu cred că se poate proceda în acest fel când vorbim despre un judecător, indiferent de fapta pe care a făcut-o și pentru care trebuie să răspundă. Să nu uităm că dosarul cu pricina este unul care se sprijină pe supoziții și nu pe probe directe. Este doar o serie de suspiciuni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel