Magistratul care coordonează ancheta în cazul bărbatului ucis de poliţie în Londra a amânat audierile până pe 12 decembrie

magistratii lungesc ancheta in cazul barbatului ucis la londra
magistratii lungesc ancheta in cazul barbatului ucis la londra

Ancheta în cazul lui Mark Duggan, a cărui moarte a provocat proteste violente la Tottehnam, este condusă de magistratul Andrew Walker. Autoritaăţile britanice susţin că cercetările ar putea dura până la 6 luni. În urma unei proceduri judiciare se pare că poliţiştii au tras un singur glont în zona pieptului, care s-a dovedit a fi mortal.

"Îmi exprim cele mai profunde sentimente faţă de familia lui Mark Duggan", le-a spus Walker membrilor familiei lui Duggan. "Aşa cum vor afla la momentul potrivit, va avea loc o anchetă cu privire la moartea lui Mark Duggan, iar aceasta este prima etapă în cadrul acestei proceduri", a adăugat el.

De asemenea, Walker le-a dat asigurări că autorităţile "vor coopera îndeaproape cu IPCC, în cadrul întregii proceduri".

Colin Sparrow, adjunctul directorului Comisiei Independente pentru Plângeri împotriva Poliţiei (IPCC), care anchetează incidentul, a declarat în cadrul acestei audieri că ancheta internă poate dura până la şase luni.

Mark Duggan, în vârstă de 29 de ani, a fost împuşcat miercuri, pe Ferry Lane, la Tottenham, în nordul Londrei, după ce poliţiştii au oprit oprit taxiul în care se afla, pentru a fectua o arestre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel