Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce ne aduce Pluto în Capricorn pentru încă o lună?

Pe 2 septembrie 2024, Pluto s-a întors în semnul Capricornului, unde va sta până pe 19 noiembrie. La această dată, își va începe tranzitul în Vărsător, unde va rămâne încă 20 de ani!

De aproape 15 ani asistăm la transformări majore, atât pe plan global, cât și la nivel individual. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a declanșat schimbări profunde.

Capricornul, cunoscut pentru natura sa severă, este legat de perseverență, organizare, răbdare, ambiție, dar și de tendința spre materialism excesiv sau nesiguranță. Tranzitul lui Pluto a fost resimțit de fiecare dintre noi, în funcție de casa astrologică prin care a trecut în harta noastră natală.

Pluto, asociat cu visele, iluziile, transformarea și puterea, are o preferință pentru distrugerea vechiului înainte de a reconstrui.

Care sunt frazele cheie cu Pluto retrograd în Capricorn pentru fiecare zodie și ascendent?

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto este in Casa a zecea. Dacă nu te afli în locul potrivit referitor la partea profesională, mai ai o șansă, până pe 19 noiembrie.

Taur/Ascendent în Taur

Pluto în Casa a noua aduce instabilitate. Mulți nativi au vrut să călătorească sau să revină în țară. Până pe 19 noiembrie, există o nouă șansă de clarificare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pluto în Casa a opta, unde se simte confortabil, aduce transformări profunde. Chiar dacă nu au avut loc evenimente majore, comparându-te cu felul in care erai în 2008, vei observa diferențe majore. Ești puternic și capabil să faci față oricăror provocări.

Rac/Ascendent în Rac

Pluto a tranzitat Casa a șaptea din 2008 încoace, așa că, cel mai probabil, s-a tot jucat cu relațiile tale. O să mai facă asta până la final de noiembrie. Dacă încă nu ai trecut prin asta, nu este timpul trecut. Se mai pot întâmpla destule până pe 19 noiembrie.  

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Pluto în Casa a șasea din 2008 a fost dificil pentru sănătatea ta și a avut scopul de a-ți oferi lecții importante. Modestia este una dintre lecțiile esențiale pe care Pluto le aduce aici. Dacă nu ai învățat-o încă, mai ai puțin timp pentru a o înțelege.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din 2008, Pluto a tranzitat Casa a cincea. Ne gândim la probleme în ceea ce privește copiii, mai ales. De obicei, cu Pluto aici, problemele de fertilitate sunt unele foarte serioase. Apar pierderi de sarcină sau probleme de sănătate în timpul sarcinii. Pluto creează tensiuni interioare foarte puternice. 

Citește continuarea pe Astrosens!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel