Update. Mai multe atacuri armate în Rotterdam, înfăptuite de un presupus student. Poliția a raportat cel puțin doi morți /video

Fotografie de la Maurício Mascaro, Pexels
Fotografie de la Maurício Mascaro, Pexels

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat în orașul olandez Rotterdam, în urma a două atacuri armate, a anunțat poliția din Rotterdam.

Update:

Cel puțin două persoane au fost ucise în orașul-port olandez Rotterdam, după două atacuri armate care au avut loc la un spital universitar și o casă, a confirmat poliția - un profesor de 42 de ani de la Universitatea Erasmus și o femeie de 39 de ani, a cărei fiică, de 14 ani, a fost și ea împușcată și este grav rănită, raportează Sky News.


Știrea inițială:

Numărul deceselor, în urma celor două atacuri, este momentan necunoscut.

„Cele două incidente din Rotterdam s-au soldat cu decese. Vom informa mai întâi familia și rudele și vă vom explica mai multe în orele următoare”, a declarat poliția orașului într-o postare pe X, fostul Twitter.

Suspectul a fost arestat „sub heliportul” Centrului Medical al Universității Erasmus, au transmis autoritățile. Era înarmat când a fost reținut.

În cursul zilei, poliția a declarat că a primit mai multe sesizări despre două incidente cu împușcături în zona Centrului Medical Universitar Erasmus, în jurul orei locale 14:25, adăugând că incidentele au avut loc într-o casă și într-o sală de clasă.

Spitalul universitar a avertizat oamenii „să nu vină” la centrul medical din cauza „diverselor incidente”, într-o postare pe X, cunoscută anterior ca Twitter.

Conform X-urilor anterioare ale poliției, suspectul purta haine „în stil de luptă”, era înalt, cu părul negru și purta un rucsac. Motivul lui este încă necunoscut.

„Posibilul lui rol și implicare în incidentele cu împușcături sunt investigate”, potrivit postărilor autorităților, care au adăugat că poliția „nu presupune că un al doilea agresor” a fost implicat.

Centrul medical Erasmus, care este afiliat Universității Erasmus din Rotterdam, este unul dintre cele mai importante spitale universitare din Europa., 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel