Update. Atac armat la parada câștigătorilor Super Bowl. O persoană a murit

Pexels.com
Pexels.com

Primii suspecți au fost reținuți de poliție.

 

 

Știre în curs de actualizare...

Update 2:

O persoană a decedat și nouă au fost rănite în urma unui incident armat în Kansas City, Missouri, după parada și adunarea pentru victoria echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl, conform Departamentului de Pompieri din Kansas City, citat de Goodmorningamerica.com.

Trei victime sunt în stare critică, cinci se află în stare gravă, iar una are răni care nu pun viața în pericol, au declarat autoritățile.

Împușcăturile au avut loc la vest de Union Station, în apropierea garajului, în timp ce suporterii Chiefs părăseau zona, au precizat oficialii.

Conform poliției din Kansas City, două persoane înarmate au fost reținute.

Update 1:

Poliția a răspuns la rapoarte privind focuri de armă în apropierea scenei de la Union Station, chiar după încheierea paradei de victorie a echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl.

Poliția din Kansas City a raportat că au fost trase focuri de armă în apropierea garajului de la Union Station și că mai multe persoane au fost lovite. Un oficial de pompieri a raportat că au fost rănite 8 până la 10 persoane, conform Associated Press.

Două persoane înarmate au fost luate în custodie, conform poliției din Kansas City.

Mai multe persoane s-au adăpostit în Union Station. Ulterior, poliția din Kansas City a declarat că toți au fost eliberați. Poliția solicită martorilor să meargă la colțul străzilor Pershing și Main pentru a ajuta la anchetă.

Reporterii de la KCTV aflați la fața locului au raportat că spectatorii au auzit „artificii” înainte ca o scenă de "panică totală" să izbucnească.

Poliția a cerut oricui se află în zonă să părăsească cât mai repede perimetrul, astfel încât să poată fi acordat ajutorul victimelor și să continue ancheta.

Severitatea rănilor și detalii suplimentare despre împușcătură nu au fost încă făcute publice.

Știrea inițială:

Mai multe persoane au fost vizate de focuri de armă în Kansas City, Missouri, miercuri, în timpul unui marș de victorie al Super Bowl pentru Kansas City Chiefs, au declarat autoritățile de poliție.

Starea victimelor nu era imediat clară. Două persoane înarmate au fost luate în custodie, au anunțat polițiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel