MAI, scrisoare emoţionantă către medicii militari. Astăzi este ziua lor

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe reţelele de socializare o scrisoare emoţionantă pentru medicii militari din România. 

"Dragi colegi,

Vă mulțumim dăruirea voastră, pentru eforturile pe care le faceți în fiecare zi pentru salvarea semenilor voștri. În această perioadă, în care întreaga lume este greu încercată de lupta cu pandemia, conștientizăm, o dată în plus, cât de multă nevoie avem de voi, medicii militari, și de întreg personalul sanitar. Știm că, dincolo de recunoașterea profesională, pentru voi, mai mult decât orice, este importantă satisfacția vieților salvate sau a sănătății dăruite.

Voi sunteți cei către care ne îndreptăm privirea cu speranță, acum și de fiecare dată când suntem în situații critice din punct de vedere medical, deși știm că nu vă este ușor și că aveți propriile frământări în lupta cu un dușman atât de puțin cunoscut omenirii în acest moment. Pentru noi sunteți cel mai bun exemplu de urmat, adevărați eroi!Încă de la începutul anului, v-ați sacrificat familia, timpul și propria sănătate pentru a onora jurământul lui Hipocrate, în fața unui inamic care amenință viața oricăruia dintre noi, indiferent de vârstă, educație sau statut social. Și pentru asta vă suntem recunoscători!

Avem încredere în cunoștințele dumneavoastră dobândite în anii grei de școală și în pregătirea asiduă, în experiența acumulată și în responsabilitatea de care dați dovadă față de actul medical.Suntem convinși că împreună vom izbândi!Noi, polițiștii, jandarmii, pompierii, piloții pe care îi îngrijiți de atâta amar de ani, vă urăm cu RESPECTUL CUVENIT: LA MULȚI ANI!", se arată în postarea MAI de pe Facebook. 

21 august - Ziua Medicinei Militare Scrisoare către medicii noștri Dragi colegi, Vă mulțumim pentru dăruirea voastră,...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Joi, 20 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel