Maia Sandu a donat premiul de 30.000 de euro primit în România. Banii vor ajunge la o asociație care se ocupă de incluziunea copiilor cu sindromul Down

Sursa foto: Agerpes
Sursa foto: Agerpes

Conform Newsmaker, Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a donat premiul "Timișoara pentru Valori Europene", în valoare de 30.000 de euro, către organizația "Prietena Mea", care sprijină incluziunea copiilor cu sindromul Down. Această decizie a fost comunicată de președinția de la Chișinău.

"Asociaţia 'Prietena Mea' este vocea copiilor cu sindromul Down şi promovează incluziunea lor, ca ei să trăiască în familii şi comunităţi armonioase. Fiecare copil are nevoie de dragostea celor din jur pentru a creşte, a se dezvolta şi a fi fericit", a transmis Maia Sandu. 

Asociația non-profit "Prietena Mea", înființată de Ludmila Adamciuc, își propune să sporească nivelul de acceptare al persoanelor cu dizabilități prin informare, sensibilizare și abilitare, atât pentru părinții copiilor cu nevoi speciale, cât și pentru comunitate.

Conform instituţiei prezidenţiale, Asociaţia pentru Promovarea Timişoarei va face transferul banilor direct către Asociația publică "Prietena Mea", potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel