Maia Sandu, mesaj de Ziua Independenţei Ucrainei: Suntem etern recunoscători pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea și securitatea în regiune

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Maia Sandu a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei. Preşedintele Republicii Moldova şi-a exprimat recunoştinţa pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea şi securitatea în regiune, devenind astfel un bastion al libertăţii pentru milioane de europeni.

Preşedintele Republicii Moldova a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei în care şi-a exprimat recunoştinţa pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea şi securitatea în regiune. Mai mult, Maia Sandu a postat și un videoclip în care apare un cor de copii, care interpretează o melodie în limba ucraineană. 

„Astăzi Ucraina își sărbătorește cu demnitate Ziua Independenței. Independența este atunci când cetățenii își pot decide singuri viitorul, când au libertatea de a-și construi propria țară așa cum o văd ei. Ucrainenii, prin curajul și determinarea lor nemărginită, ne reamintesc acest adevăr în fiecare zi”, a transmis Maia Sandu.

„Suntem etern recunoscători pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea și securitatea în regiune”

Preşedintele Republicii Moldova speră ca pacea să revină cât mai curând în casele ucrainenilor, iar Ziua Independenței Ucrainei să nu mai fie niciodată umbrită de război și de suferință.

„Republica Moldova privește cu adânc respect spre Ucraina, nu doar ca vecin, ci ca un simbol al rezistenței și speranței. Suntem etern recunoscători pentru forța cu care Ucraina protejează pacea și securitatea în regiune, devenind astfel un bastion al libertății pentru milioane de europeni. În această zi, speranța mea este ca pacea să revină cât mai curând în casele ucrainenilor, iar Ziua Independenței Ucrainei să nu mai fie niciodată umbrită de război și de suferință.

Slava Ukraini!” a mai scris Maia Sandu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel