Maioneză vegană, ideală în Postul Paștelui

Fotografie de la Engin Akyurt: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-ketchup-produs-lactat-de-lemn-1435901/
Fotografie de la Engin Akyurt: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-ketchup-produs-lactat-de-lemn-1435901/

Mai sunt câteva săptămâni până la Paște, așa că dacă nu mai aveți idei pentru post, puteți încerca o maioneză vegană.

Ai nevoie de:

2 bucăți de avocado


3 linguri ulei de măsline presat la rece


2 linguri zeamă de lămâie


2 linguri de apă


sare de mare

Mod de preparare:

Scoate sâmburele de la avocado și pune fructul într-un bol mai mare.

Adaugă restul ingredientelor, treptat, în timp ce amesteci cu ajutorul unui mixer. Mixează timp de 30 de secunde până când obții o compoziție cremoasă.

Pune maioneza într-un borcan care se închide etanș și depozitează la frigider. Poftă bună!

VEZI ȘI: Mâncare de urzici. Rețeta sănătoasă de sezon - https://www.dcnews.ro/mancare-de-urzici-reteta-sanatoasa-de-sezon_909000.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel