Mai sunt câteva săptămâni până la Paște, așa că dacă nu mai aveți idei pentru post, puteți încerca o maioneză vegană.
Ai nevoie de:
2 bucăți de avocado
3 linguri ulei de măsline presat la rece
2 linguri zeamă de lămâie
2 linguri de apă
sare de mare
Scoate sâmburele de la avocado și pune fructul într-un bol mai mare.
Adaugă restul ingredientelor, treptat, în timp ce amesteci cu ajutorul unui mixer. Mixează timp de 30 de secunde până când obții o compoziție cremoasă.
Pune maioneza într-un borcan care se închide etanș și depozitează la frigider. Poftă bună!
VEZI ȘI: Mâncare de urzici. Rețeta sănătoasă de sezon - https://www.dcnews.ro/mancare-de-urzici-reteta-sanatoasa-de-sezon_909000.html
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu