Majorarea tarifelor la telefonie, subiect de interes pentru ministrul Petrescu

alexandru petrescu ministru
alexandru petrescu ministru

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţilor Informaţionale, Alexandru Petrescu, a avut o intervenţie publică în ceea ce priveşte majorarea tarifelor de către unii operatori de comunicaţii. Acesta s-a declarat revoltat de măsurile luate de operatorii din telecomunicaţii şi spune că interesele românilor nu sunt negociabile. 

ANPC a anuntat ca a dispus prin Ordin al Presedintelui incetarea practicii comerciale incorecte de majorare a tarifelor de catre unul dintre operatori in raport cu consumatorii (fiind deopotriva si amendati), protejand astfel peste 2, 3 milioane de abonati.Voi continua sa fiu preocupat de eliminarea acestor practici incorente fata de romani, pentru ca, asa cum am declarat si pe 10 aprilie, eu nu negociez interesele romanilor!", a anunțat Alexandru Petrescu, pe Facebook. 

Amintim că în urma OUG 114, denumită şi taxa pe lăcomie, mai multe companii din domeniul telecomunicaţiilor au majorat peste noapte tarifele, fără să aibă o justificare reală pentru clienţi. 

"Sunt revoltat de creșterile de prețuri din ultima perioada inregistrate la nivelul tarifelor in comunicatii, lansand ipoteza unei scumpiri anticipative practicate de unii operatori, in condițiile in care OUG114/2018 cu modificarile si completarile ulterioare in sectorul telecom nu are un impact de cost imediat asupra operatorilor de telefonie mobila!", a explicat ministrul Petrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel