”Mamă din întâmplare” - Cazul unei adolsecente de 17 ani, însărcinată în 7 luni, la Kanal D

Georgiana si bunica
Georgiana si bunica

În cadrul primei ediții ai emisiunii “Mamă din întâmplare”, care începe mâine, 21 septembrie, de la ora 21.00, la Kanal D, va fi prezentat cazul unei adolescente de 17 ani, însărcinată în luna a șaptea.

Georgianei Enache din satul Nicolești (Ialomița), o adolescentă de 17 ani, însărcinată în luna a șaptea. Pentru Georgiana, trecutul recent înseamnă numai dezamăgire și suferință. De tatăl copilului nu mai vrea să audă, iar perspectiva de a nu-și putea continua studiile este ingrijorătoare. Bunica Georgianei, singura persoana care ar putea-o ajuta în aceste momente, nici nu vrea să audă de existența unui strănepot.

Contracepția – o necunoscută pentru adolescenți

Educația privind contracepția este un o altă lacună a societății românești actuale, consideră Luiza Udrea.

“Ceea ce am observat ca o constantă la tinerele adolescente cu care am interacționat în cadrul emisiunii este lipsa de informare privind contracepția. Tinerele tratează acest subiect cu superficilitate și prejudecăți. Deși trăim înconjurați de informație este clar că mesajul educației sexuale se pierde sau se trunchiază, astfel încât adolescenții ajung să aibă lacune în ceea ce privește viață sexuală, protecția și riscurile asociate”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel