Mama gemenilor căzuți de la etajul 10, principalul suspect pentru moartea copiilor săi

mama gemenilor
mama gemenilor

Mama gemenilor a devenit de astăzi principalul suspect pentru moartea copiilor de numai doi ani.

Pe numele Andreei a fost deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar astăzi a fost audiată în calitate de suspect, transmite Digi 24. „Se va continua urmărirea penală față de mama celor doi copii din Ploiești. Aceasta a fost audiată în calitate de suspect în cauză și este cercetată pentru ucidere din culpă. În urma probelor care au fost luate până în prezent a reieșit faptul că cei doi copii în vârstă de doi ani se aflau într-o cameră, nefiind supravegheați de mama lor”, a transmis un corespondent pentru postul de televiziune.

„În acel moment, copiii s-au urcat pe un obiect de mobilier care se alfa în apropierea ferestrei, iar ulterior minorii au căzut pe trotuarul din fața blocului de la etajul 10. Din păcate, cei doi copii au decedat în urma acestui eveniment nefericit”, a adăugat ea.

Andreea, mama gemenilor morți în Ploiești, spune că nu e deloc vinovată în tragedia ce s-a abătut în familia ei

Andreea, mama gemenilor morți în Ploiești, spune că nu e deloc vinovată în tragedia ce s-a abătut în familia ei, ci dă toată vina pe Alina, prietena ei, care ar fi trebuit să stea cu cei mici. Mama copiilor decedați explică cum s-a întâmplat tragedia.

După ce toată lumea s-a arătat extrem de revoltată și cu toții au arătat cu degetul spre ea, acum mama gemenilor vorbește despre tragedia ce s-a abătut asupra familiei sale, asta după ce săptămâna trecută copiii ei au căzut de la balconul etajului 10 al unui bloc din Ploiești, conform Spynews.ro.

Responsabilă ar fi prietena sa, Alina

Tânăra mamă explică nu a stat lângă copiii ei în acel moment, însă responsabilă de grija lor era prietena sa, Alina, ea fiind preocupată la fel ca și în cazul ei de alte lucruri, nicidecum de cei mici.

În momentul în care poliția a intrat în casă să o anunțe de cei mici, Andreea s-a dus către camera acestora și a văzut că salteaua care era foarte grea nu era deloc la locul ei și consideră că nu aveau cum cei mici să o ia deoarece abia dacă puteau doi bărbați să o ridice.

Aceasta ar fi fost poziționată lângă geam, acolo unde gemenii s-au urcat și de unde au căzut în gol pe asfalt, unde au rămas fără suflare, mai notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel