Mama gemenilor morți, revoltă pe manele, pe TikTok. Noi filmări cu ea, greu de crezut: Stați în banca voastră!

Foto: TikTok @deashaiatst3
Foto: TikTok @deashaiatst3

Cum s-a filmat acum mama gemenilor căzuți de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook.

Doi copii care aveau 2 ani și trei luni au murit după ce au căzut în gol, miercuri seara, de la etajul zece al unui bloc din Ploiești.

Cei doi copii au fost asistați medical de către echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova, iar pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului o autoscară, o autospecială de stingere, o descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă. 

În tot acest timp, mama gemenilor era într-un live pe Facebook în momentul producerii tragediei.

Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanțelor care intervin pentru salvarea celor doi copii.

Imaginile au revoltat întreaga țară și au ajuns virale pe TikTok.

Ce face mama gemenilor, la câteva zile după ce au fost îngropați

În urmă cu două zile, copiii au fost înmormântați, iar acum câteva ore, mama lor a avut și prima apariție pe rețelele de socializare. Pentru că este foarte activă în mediul online, se pare că aceasta nu a putut să stea prea departe de contul ei de TikTok, iar în urmă cu câteva ore a postat un videoclip. 

Ea a fost recent externată de pe secția de Psihiatrie, unde a fost dusă de autorități după incidentul tragic, iar femeia a profitat și a ținut să-și anunțe urmăritorii că va intra live să explice totul. 

Deși contul de TikTok i-a fost șters după tragedie, ea a revenit în forță și și-a făcut unul nou, unde a început seria de postări.

Într-unul dintre videoclipuri, femeia s-a filmat în timp ce cânta piesa "De-ar fi să o iau de la început, nu am nimic de pierdut" a lui Adrian Minune, semn că suferă din dragoste, iar în ultimele zile a făcut mai multe videoclipuri în care se filmează fredonând diverse manele. 

Mai mult, ea a publicat și videoclipuri cu gemenii săi și a scris că nu și-a omorât copiii. 

"Stați în banca voastră. Nu mai criticați ca eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorât eu copii. Sunt copiii mei și îi iubesc și sufăr enorm după ei", a scris ea în dreptul unui videoclip. 

Val de mesaje dure după tragedie

Pe Facebook, au fost postate numeroase mesaje, după ce s-a aflat de live-ul pe care l-a făcut mama:

- "Alte femei se roagă să aibă măcar un copilaș sănătos, nu mai zic de gemeni… este mai important live-ul, muzica și Țigara! Jalnic, strigător la cer!!"

- "Mi se părea mie ciudat ca nu se aude nici un strigat disperat din partea mamei atunci când au ajuns ambulanțele... Păi "mama" era ocupată cu live-ul....."

- "Halucinant! Numai Dumnezeu știe!! Offf"

Abia se mutaseră în apartament

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul zece în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Primul copil căzut a fost fetița, apoi a căzut și băiatul.

Mama celor doi copii a aflat de la anchetatori despre producerea tragediei și a suferit un șoc, fiind internată la un spital de psihiatrie, conform sursei citate.

Femeia mai are un copil mai mare.

În acest caz, a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

@deashaiatst3

stati in banca voastra nu mai crticati ca eu stiu mai bine ce este nu miam omorat eu copii sunt copi mei si ii iubesc si sufar enorm dupa ei

♬ sunet original - deashaiatst3

@deashaiatst3

Diseara ne vedem la aces direct

♬ sunet original - deashaiatst3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel