Mama lui Călin Donca răspunde acuzațiilor care i se aduc fiului său: „A furat bani de la oameni?“ / „Nu!“

Foto: Instagra Rodica Donca Onicioiu
Foto: Instagra Rodica Donca Onicioiu

Rodica Donca Onicioiu, mama lui Călin Donca, îi ia apărarea fiului său.

Rodica Donca Onicioiu, mama omului de afaceri Călin Donca, reținut de DIICOT pentru constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, a transmis în mediul online mai multe mesaje de susținere pentru fiul său, după ce arestul preventiv al acestuia a fost prelungit.

În ultimele săptămâni, pe contul de Instagram al omului de afaceri au fost postate mai multe filmulețe, unele cu parcurile fotovoltaice care încă se construiesc, iar altele de la webminarii ținute de Călin Donca. Mulți oameni comentează la aceste clipuri și îl condamnă pe Călin Donca pentru acuzațiile care îi sunt aduse de autorități.

Mai activă chiar și decât soția sa, Orianda, este mama acestuia, Rodica Donca Onicioiu, care răspunde comentariilor răutăcioase de pe contul de Instagram al omului de afaceri.

„Cand mai știm ceva despre starea lui?”, a întrebat cineva pe Instagram.

„Din ce în ce mai bine”, a răspuns Rodica Donca Onicioiu.

„A furat sau nu a furat bani de la oameni? A furat sau nu a furat banii lui Dorian? Cum a făcut evaziune?”, a întrebat altcineva.

Mama lui Călin a răspuns categoric: „Nu!”.

CITEȘTE ȘI       -      Orianda, alături de cei 5 copii pe care îi are cu Călin Donca: După multe eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei

Ce spunea Călin Donca despre mama sa

În cadrul unei emisiuni online, înainte de a fi reținut, Călin Donca a vorbit despre mama sa.

„Mama a fost profesoară și pe lângă serviciu mai făcea și bișniță. Mergea la sârbi și ducea ceva și aducea altceva în schimb, ca să mărească puțin veniturile familiei. Tatăl meu lucra ca inginer, la un moment dat a avut și un post de conducere.

A venit acum la Brașov și locuiește cu mine, dar mama mea mai locuiește și la Timișoara și aici. Ea nu se poate desprinde de Timișoara”, a spus Călin Donca în cadrul unei emisiuni online.

CITEȘTE ȘI       -      Ce note lua Călin Donca la școală. Imagini virale cu catalogul: Am primit 4 de 2 și am rămas corijent, singurul corijent din clasă / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel