Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi studenți în accidentul din localitatea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Miruna Pascu este acuzată de DIICOT de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Astfel, ea a ameninţat-o pe martoră că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare, dacă va colabora cu procurorii.

La Tribunalul Bucureşti au fost duşi alţi trei tineri, printre care şi Tudor Duma, suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu şi cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri, potrivit Agerpres. 

Avocatul Mirunei Pascu a declarat că este o situație dramatică pentru întreaga familie și vor reveni cu clarificări în zilele următoare. 

„Mai au un copil minor care a rămas singur acasă. E o situație dramatică pentru toată familia. Vom reveni zilele următoare cu un comunicat în care doamna Miruna Pascu își va exprima poziția vis-a-vis de toate acuzațiile. E o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu, întrucât ei sunt divorțați. Custodia, deși e comună, Mihai Pascu urmează să aibă grijă (n.r. de copil) într-o astfel de situație. Urmează ca autoritatea tutelară probabil să dispună”, a declarat avocatul Mirunei Pascu, la ieșirea din tribunal.

VEZI ȘI: Ce a declarat mama lui Vlad Pascu în fața procurorilor. "A mers pe cartea sincerității" https://www.dcnews.ro/ce-a-declarat-mama-lui-vlad-pascu-in-fata-procurorilor-a-mers-pe-cartea-sinceritatii_930428.html 

VEZI ȘI: Declarația tinerei care a denunțat-o pe mama lui Vlad Pascu: "M-a simțit amenințată!”. Ce mesaje i-a dat Miruna Pascu https://www.dcnews.ro/declaratia-tinerei-care-a-denuntat-o-pe-mama-lui-vlad-pascu-m-a-simtit-amenintata-ce-mesaje-i-a-dat-miruna-pascu_930480.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel