Mama Melaniei Trump a murit - Video

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Amalija Knavs, mama fostei Prime Doamne a SUA, Melania Trump, a încetat din viaţă la vârsta de 78 de ani, a informat marţi fiica sa pe reţelele sociale, transmite EFE.

'Cu profundă tristeţe anunţ dispariţia iubitei mele mame, Amalija', a scris Melania Trump într-un mesaj pe contul ei X, fostul Twitter. Soţia fostului preşedinte american Donald Trump a spus că mama ei 'a fost o femeie puternică care s-a purtat întotdeauna cu graţie, căldură şi demnitate'.

Ea a adăugat că Amalija Knavs a fost 'în totalitate dedicată' soţului ei, fiicelor ei, nepotului şi ginerelui ei. 'Ne va lipsi enorm şi vom continua să-i onorăm şi să-i iubim moştenirea', a spus Melania Trump.

Video

Youtube video image

Postul ABC a relatat că Knavs a murit în Florida, statul în care fostul preşedinte Trump şi-a stabilit reşedinţa după ce a părăsit Casa Albă în 2021. În mesaj, Melania Trump nu a precizat cauza morţii mamei sale.

Născuţi în Slovenia, Knavs şi soţul ei, Viktor, au devenit cetăţeni americani în 2018, după ce au locuit în ţară ca rezidenţi permanenţi. În timpul mandatului lui Trump, se ştia că Knavs şi soţul ei locuiau la Casa Albă pentru a fi aproape de fiica şi nepotul lor, Barron Trump. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel