Mama regretatei Whitney Houston, cântăreaţa de gospel Cissy Houston, a murit la 91 de ani

Sursa Foto: Facebook Shaquille Omari
Sursa Foto: Facebook Shaquille Omari

Cissy Houston, renumita cântăreață americană de gospel și mama regretatei Whitney Houston, a încetat din viață la vârsta de 91 de ani, conform unui anunț făcut luni de către nora sa într-un comunicat.

"Cu inima grea anunţ moartea iubitei noastre regine Cissy Houston astăzi! Vă rugăm să păstraţi familia Houston în rugăciunile voastre", a scris Pat Houston pe Instagram.

Pe numele său real Emily Drinkard, Cissy Houston a fost o cântăreaţă de soul şi gospel cu o carieră de succes ca backing singer pentru artişti precum Elvis Presley şi Aretha Franklin în cadrul grupului The Sweet Inspirations.

A înregistrat sute de piese, în toate genurile muzicale, vocea sa putând fi auzită pe melodii de Jimi Hendrix, dar şi de Beyoncé.

Pe parcursul carierei sale solo, a câştigat două premii Grammy pentru albumele "Face to Face" şi "He Leadeth Me" la sfârşitul anilor '90

Pe parcursul carierei sale solo, a câştigat două premii Grammy pentru albumele "Face to Face" şi "He Leadeth Me" la sfârşitul anilor '90.

Fiica sa, Whitney Houston, a fost una dintre cele mai mari cântăreţe americane, fiind cunoscută în special pentru hituri precum "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)" şi "I Will Always Love You". Whitney a fost găsită moartă, înecată în cada sa, în 2012, la vârsta de 48 de ani.

Cissy Houston a fost, de asemenea, mătuşa cântăreţelor Dionne Warwick şi Dee Dee Warwick şi verişoară a cântăreţei de operă Leontyne Price, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel