Mama Sabrinei Voinea va sesiza TAS: Să dăm toate cărțile pe față!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Camelia Voinea, mama și atrenoarea Sabrinei Voinea, gimnasta căreia i s-a refuzat ieri contestația la Jocurile Olimpice de la Paris, va sesiza TAS.

Camelia Voinea, mama și atrenoarea Sabrinei Voinea, gimnasta căreia i s-a refuzat ieri contestația la Jocurile Olimpice de la Paris, va sesiza Tribunalul de Arbitraj Sportiv și va pune la dispoziția instanței toate dovezile care indică faptul că tânăra nu a călcat linia.

„Vi se pare cumva că a ieșit din covor Sabrina?

Exclus....

Mă voi adresa TAS-ULUI si protecției copilului pentru nedreptatea creată.

Este normal ca FRG să nu apere drepturile Sabrinei?

Dacă vor face FRG vreo plângere este strict pentru zecimea Sabrinei furată nicidecum contestarea notei altei sportive, nu ai voie să contești nota altei sportive.

Eu am depus contestația pentru zecimea nedreptății Sabrinei nu a fost luată în calcul, ea clar era pe podium înaintea celor două gimnaste.

Nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecimea, restul să fim foarte clari și-au primit nota pentru ceea ce au făcut.

CITEȘTE ȘI           -          Răsturnare de situație la Jocurile Olimpice. COSR a trimis o scrisoare de protest, pentru reanalizarea contestației Sabrinei Voinea

Am probe clare și voi merge până în pânzele albe, încă odată spun nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecime furată, restul au primit nota reală, de acum înainte voi spune tot și toate nedreptățile prin care trec și am trecut,mă voi adresa departe, e țara lui papură Vodă.

Unde trăim?

Vreau să văd ce face FRG pentru nedreptatea Sabrinei.

Aici spun punct și voi lupta până la final sunt multe de spus....

Mulțumim vouă și sprijinul tuturor românilor pentru care am concurat cu onoare.

Dacă ar fi fost medalie ve-o dedicam vouă, noi iubim românii și țara în care trăim!

Să dăm toate cărțile pe față, apoi discutăm și de ce Sabrina nu a făcut individualul compus?

A demonstrat acum două luni la Europene!

Vom face expertiză la tot inclusiv la nota arbitrei românce la calificări sol care o voi cere, veți rămâne foarte surprinși.

Medalia ii aparține clar Sabrinei!“, a scris Camelia Voinea.

CITEȘTE ȘI               -              Sabrina Voinea, acuzații foarte grave la adresa arbitrilor de la Jocurile Olimpice: Am fost dărâmată! / De când este fotografia respectivă, de fapt

Ulterior, antrenoarea a venit cu un alt mesaj, în care a precizat că „vinovații“ pentru depunctarea Sabrinei trebuie să răspundă:

„Pentru că sunt un om corect și nu am ce ascunde,sufăr de transparență acum am trimis împreună cu FRG maill cu poze,video și ce explicații vor da cei de la TAS.

Cine este vinovat să răspundă,eu,noi împreună cu COSR, FRG, NADIA, dna Fumea și voi, tot poporul român facem toate eforturile pentru a obține dreptatea.

Cu acel 0.1 Sabrina are medalia mult muncită și argumentat că a fost o mare eroare din partea lor!

Țin să menționez că am citit niște coment-uri în care vreau să explic că dna Fumea ieri NU a fost juriul de apel la sol,nu are nici o vină, ba din contră, luptăm împreună pentru dreptate cu probe.

Vă mulțumesc tuturor și vă iubim!

Hai România!“, a mai scris Camelia Voinea.

CITEȘTE ȘI              -           Ciolacu: Am decis să nu particip la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris. Nu vreau să mă cert astăzi cu nimeni, ci doar protestez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel