Mamă şi fiică au plătit un zugrav să le ucidă bunica în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Crimă petrecută cu peste zece ani în urmă, în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter, a fost descoperită. Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica.
 

Este un incident petrecut cu peste zece ani în urmă, înainte de 2011, care a ieșit la lumină recent, datorită mărturiei unui deținut care era încarcerat alături de un bărbat condamnat pe nedrept pentru acest act.

S-a demonstrat că acest deținut nu este, de fapt, cel care a comis crima, ceea ce a dus la reaudierea bărbatului și astfel a ieșit la iveală adevărul. Cele două femei care au orchestrat întreaga situație au fost condamnate fiecare la 20 de ani de închisoare.

Motivul crimei a fost că bunica urma să depună mărturie la DIICOT într-un dosar care o implica pe fiica ei

Motivul crimei a fost că bunica urma să depună mărturie la DIICOT într-un dosar care o implica pe fiica ei, iar aceasta se temea că ar putea fi încarcerată. Prin urmare, împreună cu propria fiică (nepoata bătrânei), a hotărât să angajeze un asasin pentru a o elimina.

Au oferit unui bărbat 10.000 de euro pentru a comite crima, dar acesta a încetat să mai răspundă la telefon. În consecință, au căutat pe altcineva și au angajat un zidar care le ajutase la construirea casei, plătindu-l cu aproximativ 10.000 de lei și un scuter nou.

Bărbatul a pătruns în locuința vârstnicei împreună cu nepoata acesteia, a lovit-o în față și apoi a asfixiat-o. Anchetatorii au descoperit întreaga poveste, iar individul care a primit 10.000 de lei și un scuter nou a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, conform Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel