Dacă ai crezut că mămăliga simplă este perfectă și completă, te vei îndrăgosti de această nouă rețetă.
Publicitate
Această rețetă poate fi pregătită cu o zi sau două în avans și poate fi reîncălzită în cuptor. Păstrați la frigider.
Rețetă pentru 12 porții
ingrediente
8 căni de apă
2 căni mălai
2 linguri rozmarin proaspat tocat
2 linguri de cimbru proaspăt tocat
2 lingurite sare
1 linguriță de ceapă pudră
1 linguriță de usturoi pudră
50 g de brânză Asiago mărunțită
Mod de preparare
Încălziți cuptorul. Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere. Se toarnă mălaiul în ploaie, amestecând ușor. Odată ce consistența devine groasă și cremoasă, se adaugă rozmarinul, cimbru, sarea, ceapa și pudra de usturoi. Scoateți din de pe foc; incorporați brânza. Băgați la cuptor pentru 10 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu