Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Această rețetă va sparge monotonia preparatelor din perioada postului. Iată cum se prepară. Nu trebuie să o ratezi!
– 300 g de varză
– 500 g de carne tocată
– 100 g de orez
– 1 ou
– sare
– piper negru măcinat
Vezi și: Albă ca Zapăda, prăjitura copilăriei. Rețeta cu aromă de sărbători. Noteaz-o de acum!
Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Ingrediente sos
– 3-4 linguri de smântână
– 0.5 pahar de apă
– 2 linguri sos de roșii
Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Fierbeți orezul până va fi aproape gata. Lăsați-l să se răcească. Tocați mărunt varza. Amestecați orezul cu carnea tocată, varza, sarea, piperul negru măcinat și oul, scrie bucatarul.eu. Formați pârjoalele. Amestecați ingredientele pentru sos.
Vezi și: Cum să cureți rapid cartofii fierți. Scapi de bătăile de cap - VIDEO
Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Sarmalele leneșe pot fi pregătite la aragaz: prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins. Acoperiți tigaia cu un capac și prăjiți înăbușit, la foc mic, în sos de smântână cu roșii.
Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. La fel, acestea pot fi pregătite la cuptor: aranjați-le într-o formă de copt și coaceți-le (fără sos) timp de 20 de minute. Turnați peste sarmale sosul și coaceți-le încă timp de 20 de minute.
Vezi și: De ce să pui o felie de pâine peste orezul din oală. Trucul care face minuni cu mâncarea ta
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu