Mâncare de mazăre cu carne de porc. Rețeta delicioasă pe placul românilor. Mâncarea de mazăre este unul dintre cele mai iubite preparate prezente pe masa românilor. Iată rețeta.
300 g carne de porc
500 g mazăre verde
100 ml suc de roşii sau 2 linguri de bulion
1 ceapă mică
1 lingură făină
ulei, sare, piper
frunze de pătrunjel
Mâncare de mazăre cu carne de porc. Rețeta delicioasă pe placul românilor. Ceapa se toacă şi se căleşte în puţin ulei. Se pune carnea, se adaugă şi 1/3 linguriţă de sare. Se lasă să se înăbuşe aprox. 10 minute, apoi se adaugă mazărea, apa o cană şi se lasă să fiarbă.
Mâncare de mazăre cu carne de porc. Rețeta delicioasă pe placul românilor. După 20-30 minute, dacă sunt fierte carnea şi mazărea, se dizolvă făina în sucul de roşii şi se adaugă la mâncare.
Mâncare de mazăre cu carne de porc. Rețeta delicioasă pe placul românilor. Se potriveşte de sare (şi piper dacă doriţi), se mai lasă pe foc câteva minute, apoi se dă la o parte, se presară cu frunze de pătrunjel tocate şi se serveşte cald.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News