Manchester City a cucerit Cupa Ligii după 2-1 cu Aston Villa

Manchester City a cucerit Cupa Ligii engleze la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o în finala disputată pe Stadionul Wembley din Londra pe Aston Villa cu scorul de 2-1.

City şi-a trecut în palmares a treia Cupă a Ligii consecutivă, într-un sezon marcat de ratarea titlului şi de excluderea din cupele europene. Manchester City are şapte trofee în această competiţie, iar acesta este al cincilea din ultimii şase ani. Cetăţenii s-au impus prin golurile marcate de Sergio Aguero (20) şi Rodri (30), în timp ce pentru Villa a înscris Mbwana Samatta (41).

Villa a fost aproape de a trimite meciul în prelungiri, dar mingea expediată cu capul de Bjorn Engels a fost respinsă în bară de portarul Claudio Bravo (88).

Pep Guardiola a obţinut al optulea să trofeu la cârma echipei din Manchester, în vitrina căreia se află 29 de trofee, transmite Agerpres.

În faţa a 82.149 spectatori au evoluat echipele:
Aston Villa: Nyland - Guilbert, Engels, Mings, Targett - Nakamba, Luiz, Grealish - Elmohamady (Trezeguet, 70), Samatta (K. Davis, 80), El Ghazi (Hourihane, 70). Antrenor: Dean Smith.
Manchester City: Bravo - K. Walker, Stones, Fernandinho, Zincenko - Rodri, Gundogan (De Bruyne, 57), David Silva (Bernardo Silva, 77) - Foden, Aguero (Gabriel Jesus, 83), Sterling. Antrenor: Pep Guardiola.

Arbitru: Lee Mason.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel