Mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu

Sursa foto: Instagram mario_iorgulescu_official
Sursa foto: Instagram mario_iorgulescu_official

A fost emis un mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu.

Judecătoria Sectorului 4 a emis un mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu pentru complicitate la lipsire de libertate. Este vorba de dosarul de sechestrare de persoane, unde are o condamnare de 3 ani de închisoare cu executare.

„În cursul acestei zile, 21 iunie 2024, Judecătoria Sectorului 3 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care a fost condamnat, de către aceasta, în anul 2018, la o pedeapsă de 3 ani închisoare. Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, precizează Poliția Română.

Reamintim că ieri, Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea din dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat în 2019, când se afla sub influența alcoolului și drogurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel